Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 cm magas és 95 kg súlyú 20 éves fiú vagyok. Ez még mackó kategória vagy kövér lennék? :S Lányok válaszát várom.
Jaj, megijedtem, hogy álmomban én írtam ezt a kérdést. Magasság, súly is stimmel és én is hamarosan 20 éves leszek...
Mondjuk én azért vagyok ilyen, mert kicsit felborult a hormonháztartásom gyógyszerek miatt, de igyekszem dolgozni rajta.
Ezzel semmi gond nincsen, lányokkal én is jól kijövök, sokan mosolyogva néznek rám utcán és látszik rajtuk, hogy nem azért, mert "omg hogy néz ki".
Egyetlen problémám nekem az, hogy én kifejezetten a vékony lányokat szeretem, úgyhogy ha esetleg rám írnak olyanok társkeresőn, hogy a csaj 160/60, akkor nem törődöm vele. Az már más kérdés, hogy a diszkóp.csák és pózerek egyből tiltólistára kerülnek.
19/F
az én 170 centimhez 63kiló társul mégis kövérnek tartom magam és van kis hasam is!
18F
11:48
a faszom közöd van hogy kinek szólok be, hájfej? Csaktán nem az a típus vagy akinél zsírozni kell a kapufélfát hogy átférj közte? b@romarc, nehogy már azt meséld hogy ez nem elhízott kategória?!
f@szomjóska majdnem 1 mázsa aztán alig látszik ki a földből!
14:35
Tehát végül megint ott kötöttünk ki, hogy akkora se vagy, mint az említett ifjú combja. Magyarán ha gyomron rúglak leesik az az idióta 15 éves fejed és begurul anyád combja közé. Úgyhogy inkább menj és egyél valamit, nehogy elfújjon a szél miközben a discoból császkálsz hazafelé full részegen seggberakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!