Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ket embernek mas a szemelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ket embernek mas a szemelyisege attol meg jarhatnak?

Figyelt kérdés
epp alakuloban van egy fiuval,aki nagyon tetszik s en is neki.Van kozos bennunk viszont kulombozoek is vagyunk.Chat-en nem indig meg a duma de telefonon s eloben igen,s meg persze az elejen vagyunk ugyhogy szerintem normalis.A baratnom egyszer latott minket egyutt,s azt mondta o nem ilyent kepzelt el mellem s ,hogy mas a szemelyisegunk...ez zavaro lehet? elore is koszi :)

2013. szept. 22. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#4 "Ti mind egyéniségek vagytok!" "Én nem." [link]

A nagyon hasonló személyiség sem jó. Lett volna alkalmam összejönni egy sráccal, akivel szinte teljesen egyezik az érdeklődési köröm sőt, még a személyiségünk is nagyon hasonlít, de szerintem nagyon hamar meguntam volna, még akkor is, ha teljesen bejött volna a fickó.

Akivel most járok, azzal nagyjából azonos az értékrendünk, ami mondjuk elég fontos. Az érdeklődési körünk egy része közös, egy jó része viszont különböző. Személyiségre többnyire kiegészítjük egymást és tudjuk pozitív irányba befolyásolni egymást. Ami persze nem azt jelenti, hogy nem tudjuk a falra kergetni egymást a hülyeségünkkel. De alapvetően nem látom okát, hogy emiatt ne működjön egy párkapcsolat.

2013. szept. 22. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
ha megcsaltad az előző palidat, akkor te egy szívtelen kuurva vagy!
2013. szept. 24. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!