Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem vet fel minket a pénz, mindketten minimálbért keresünk a párommal. De szerinte csak az a fontos, hogy szeretjük egymást. Szerintetek is ez a lényeg?
Kapcsoltad ki a netet!
TE is és MI is jobban járunk (ha nem kell téged tovább olvasnunk).
Hát én csak sajnálni tudlak. :D
Mi tanultunk a párommal,ő orvos én ügyvéd vagyok.
Mocskosul sok pénzt keresünk,amit szépen el is költünk.
Minden nap étteremben eszünk,külföldre utazgatunk,élünk.
És tudod hogy jutottunk idáig??Rengeteg tanulással,kitartással,kemény munkával!!!
Ha neked ehhez nincs kedved,hát akkor fogadd el hogy életed végéig csóró leszel!
Nem ez a prostitucio? Penzert szexelni?
Mivel nincs jo kedvem nem irom korbe... A Fiad buszken hordhatja majd az uj nike cipot mert tudja hogy anyanak megy a melytorok
17-es vagyok,és had kérdezzem már meg miért is vagyok beképzelt???Azért mert tanultam,mert keményen dolgoztam hogy ideáig jussak??Nem anyuci,és apuci pici lánya vagyok,aki mindent megkapott...sőt...szegény családban nőttem fel,és sok sok kitartás eredménye az,hogy most nagyon jól élek,és mindenem megvan.
Nem kell irigykedni,hanem lehet utánam csinálni!!
Mindenki előtt ott a lehetőség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!