Tudtok ajánlani olyan nyári táborokat, ami ha lehet sátrazós de ez nem fontos, de a lényeg az, hogy több lány legyen mint fiú, és vízhez közel legyen?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 17:44
1/4 A kérdező kommentje:
ja, és 14 éves fiú vagyok!!
2013. márc. 25. 17:46
2/4 anonim válasza:
"több lány legyen mint fiú" hogy beindult valaki :P
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem azok a táborok ahol több lány van mint fiú az lányoknak való fajta. A lányok szerintem nem szeretnek a sok rovar meg stb. között aludni.
4/4 anonim válasza:
Erzsébet táborba kérj jelentkezést, azt mondják az f@sza, bár a fiú-lány arány nem tudom, hogy mennyi lehet...amúgy az előző válaszolóval nem értek egyet, mert a mi osztályunkban is vannak jó csajok, akik jönnének sátorozni..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!