Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak és szertői kapcsolatok?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és szertői kapcsolatok?!

Figyelt kérdés

Miért tartanak a Férfiak szeretőt?

Ha nem jó nekik a párkapcsolatuk akkor miért nem lépnek ki a kapcsolatból..

Hmm ..Én is szeretői kapcsolatba vagyok .

A pasinak 21 évvel fiatalabb barátnője van.Én 36 éves vagyok.

Mind 3 egy munka helyen dolgozunk ..Először mikor arról beszélgetünk h egy szeretői kapcsolatba kezdünk akkor beleegyezett de mikor a következő alkalommal jött volna hozzám beparázott és mondta,hogy össze van zavarodva időt kért.

Eltellett 2 hónap és úgy döntött h belemegy a dologba.

1.5 hónapja tart a kapcsolat.

De úgy érzem h ez több részéről is és részemről is mind szex.

Nagyon szenvedélyes.

Mi a véleményetek lehet ebből igazi rendes párkapcsolat?

Nektek is volt hasonló szitu?.

Várom a válaszokat.

Köszönöm.:)

2013. szept. 21. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem tartok.
2013. szept. 21. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nőknek is van.

Igen,voltam hasonló helyzetben,nekem volt szeretőm.

Amíg a "pasid" nincs egyedül,addig ne vedd komolyan.

2013. szept. 21. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Ennek sok oka lehet. A férfiak egy jelentős részében alapból van egyfajta vadászösztön. Ez valami ösztönös dolog lehet...minél több nőt megkapni. Persze ez inkább csak a szexuális része. Érzelmileg nem ilyen egyszerű a dolog. Szeretőt tartani izgalmas dolog. Férfias érzés hogy egyszerre több nőd van, aki odavan érted. Szexuálisan is érdekes tapasztalat. Érzelmileg persze az ilyen férfiak is gyakran szenvednek, mert másrészről ez egy hazug és becstelen tett, hiszen itt mások érzelmeiről is szó van, amit hajalmosak vagyunk nem figyelembe venni. A szeretői kapcsolat csak az elején izgalmas, hosszú távon több szenvedést fog hozni (lelkileg), mint örömöt. Kivéve ha tényleg csak szex, és nincsenek érzelmek...de ez kevés esetben marad így. A barátnővel szemben pedig nem tisztességes.

34/f

2013. szept. 21. 19:26
 4/4 anonim válasza:

Pfuj de undoritó egy nő lehetsz, h egy olyan férfival vagy együtt akinek felesége/ párja van, te pedig itt magadat sajnáltatod hogy 2 hónapig nem láttad. És amikor ez a pasi azt mondta gondolkodik, azt azért mondta mert rájött hogy jobban szereti a feleségét mint egy ilyen mocs**s gö**nyt,de aztán végül gondolom annyit zaklattad míg nem vissza jött hozzád. És mintha ez nem lenne elég egy munkahelyen is dolgoztok. Hm.. ha én a helyedben lennék bele nem mernék nézni a pasi felesége/barátnője szemébe. Ja, és lehet hogy neked több mint csak szex de neki csak r*****nc vagy a többi közül

Grat! Sikerült egy párkapcsolatot felborítanod! Na ezek a nők az igazi mocskókos férgek..

2013. okt. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!