Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet köze a kettőnek egymásho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet köze a kettőnek egymáshoz? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja megismertem egy srácot aki nagyon aranyos,jófej. Randiztunk és minden nagyon jól alakult,úgy tűnt hogy együtt is vagyunk mindenkinek azt mondta hogy én vagyok a barátnője. Még a rokonainak is. És én is azt mondtam mindenkinek,hogy Ő a barátom,ki is kérte magának...Ő mondta először,hogy szeret és én elhittem.. Aztán a múlthéten szombaton éjjel írt egy üzenetet,hogy neki ez nem megy,mert nem tudja megszokni hogy van valakije. Előtte nap este még azt mondta imád és siet haza hogy tudjunk beszélgetni még... erre éjjel jön ez az üzenet. Azóta nem nagyon akar szóba állni velem,ha írok neki alig ír vissza vagy csak szavakat és nem nagyon magyarázta meg hogy miért is van ez,csak hogy nem akarja... viszont kiderült tegnap hogy családi gondjai vannak,vagyis a szülei elválnak és az anyukája el is költözött tőlük 2napja.. és ez a dolog elvileg 2hete van így,azaz két hete vannak problémák.. Régebben egyszer kérdeztem hogy boldog-e azt mondta hogy vannak dolgok amiért nem,de itt vagyok neki én és ezért igen...

Nem értem... :(

Szerintetek lehet hogy azért "szakított" velem,mert vannak ezek a problémák ? Vagy a kettőnk semmi köze egymáshoz?

2013. szept. 21. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván az ember lelkiállapota befolyásolja az életét! Ettől függetlenül szerintem most ne menj az agyára, ne nyomulj, ne faggasd folyton. Lehet már sosem lesztek együtt, mert rájött, hogy még sem te kellesz neki. Lehet, csak idő kell. Addig szerintem mutatsd magad erősnek! Ne alázkodj meg. Ő kimondott valamit, ezt elvileg komolyan gondolja az ember.
2013. szept. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!