Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom megváltozzon?
Lassan két és fél éve vagyunk együtt a párommal.
Sajnos ő az a típus,aki túlságosan büszke. Ha esetleg megbánt, akkor is ő hagy ott és kibírja,hogy napokig nem keres. Nem tudja beismerni,hogyha esetleg nekem van igazam és az utóbbi időben,ha átjön hozzám,legelső dolga az,hogy leül gépezni és elkezd játszani. Ugyanis amióta elkezdődött a suli,nekem nagyon sokat kell tanulnom és,ha hétköznap átjön hozzám,nem mindig tudok rá figyelni és addig ő ezzel tölti el az idejét. Eddig ez nem is zavart,mert jó érzés volt,hogy itt volt és ha végeztem a tanulással végre odabújhattam hozzá. De a napokban egyre inkább eltolt magától és csak a játék maradt. Tegnap, miután 3 órát játszott és megemlítettem neki,hogy azért már elég lesz,felháborodott és itt hagyott a fenébe. Azóta sem keresett,bocsánatot sem kért tőlem. Amikor megismerkedtünk,akkor teljesen az ellentettje volt ennek. Odáig volt értem, és,ha arról volt szó, betudta ismerni,ha hibázott. Nagyon szeretem őt,de nem várhatja el tőlem,hogy mindig mindent elfogok neki tűrni és én fogom keresni, úgy gondolom,hogy a kapcsolat két személyből áll.
Igazából egyre inkább azt érzem,hogy ő már beleunt ebbe a kapcsolatba... Szerintetek van még esély arra,hogy ő valaha is megváltozzon? Vagy mi lenne a megoldás? Teljesen el vagyok keseredve,hogy ennyire nem jelentek neki semmit.. :(
Jaj drágám... Tudod, a párunkat sose akarjuk megváltoztatni. Esetleg megpróbálhatod 1x, 2x, 3x, 4x megbeszélni vele a dolgot. Ha megy, akkor ugye oké. Ha nem, mert nem lehet beszélni vele, nem érdekli,hogy mit gondolsz, egyszóval magasról tojik rád, akkor rúgd ki...
Nem, ha nem érdekli, hogy neked valami nem tetszik, akkor nincs megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!