Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért akarja, hogy ebből kapcsolat legyen?
Már nagyon régóta húzódik a dolog kettőnk közt, voltak intenzívebb és kevésbé intenzív időszakaink... találkozások tekintetében.
Volt hogy hetekig éjjel-nappal együtt, volt, hogy 2 hétig se láttuk egymást.
Szex is van, programok is, de igazából arról szól az egész, hogy egymás társaságában érezzük magunkat a legjobban.
Egyikőnket se a szex mozgatja, viszont nem is a szerelem, nem vagyunk szerelmesek.
Viszont folyton egymás mellett kötünk ki mégis.
Ő nagyon erőltetné, hogy legyen ez kapcsolat, de én nem akarom. Mivel ugye nem vagyunk szerelmesek.
Alapból soha nem volt még kapcsolata, és állítása szerint nem is akart, akkor mégis most mi értelme?
Tényleg érthetetlen ez nekem.
22L (és szintén 22F)
Én meg téged nem értelek...
Lehet vkvel jó a szex, lehet vkvel jó programokat csinálni, és van olyan h valakivel nagyon jó együttlenni. De hogy mindez együtt legyen... Ez ritka. A szerelem talán nem minden. Én megbecsülném ezt a fiút, de ha te nem tudod, akkor inkább engedd el, ne játsz vele.
De ő se szerelmes, tudom, hogy ő is igazából ilyen lazább dologra vágyik (ami nem azt jelenti, hogy mással is akar lenni, hanem egyszerűen csak mindig amihez épp kedvünk van, ahogy írtam, hogy milyen változó az is, hogy mikor találkozunk és mikor nem.)
Egy kapcsolat viszont az én szememben sokkal kötöttebb dolog. Ezért nem akarom. És szerintem ezt ő se akarja.
Na most akkor akarja vagy nem akarja? Mert a kérdésbe azt írtad akarja, most meg azt hogy nem...
Őszintén szólva nem rossz az ha az embernek van ilyen "van is-nincs is" párja, mert mellette szabad lehet, de van hogy kialakulnak mélyebb érzelmek az egyik félnél, és akkor ő többet akar. Sztem beszéljétek ezt meg.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!