Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan érzésem hogy a párom csal engem. Szoktak neki üzenetei jönni amiket azonnal kitöröl. Hogyan tudnám átirányítani az ő sms-eit az én számomra?
Ajánlom nektek ezt a könyvet a féltékenységről: [link]
Sokat lehet belőle tanulni.
29- ezt kikérem magamnak! Nekem az emberi jellemvonások jelentenek sokat. Ha valaki nemtörődöm, agresszív, türelmetlen a másikkal, és ennek nincs valami könnyen magyarázható oka, akkor bizony megrendült a kapcsolat.
Ha te így szeretsz élni, elfogadom, de lövésed nincs milyen egy valódi, kiegyensúlyozott és szoros kapcsolaton alapuló házasság. Abba ezek a tünetek SOHA nem férnek bele, akárhogy rángat az élet.
34-es, egyetértek veled.
És abban is igazad volt, hogy az agresszivitást nem szabad eltűrni egy kapcsolatban.
Hát tudjátok engem sose zavart, ha a párom a telefonomba belenézett. Meg se kérdeztem miért tette, no meg ő se ha én felvettem a telefonját. Soha, semmilyen titkolni valóm nem volt előtte, így nyugodtan belenézhet bármibe. Nem csak az számít, hogy a párunk bízik-e bennünk, hanem az is, hogy mi magunk megbízhatóak vagyunk-e. Mert ugye csak akkor várhatjuk el a bizalmat, ha igen.
Viszont nincs álomvilág, és sajnos nem a becsületességükről híresek az emberek, így nem várhatjuk el, a vak bizalmat, és nem is ajándékozhatunk meg vele senkit.
Nem vagyunk egyformák. Az én bizalmamat ki kell érdemelni. Erre pont jó, hogy bármikor belenézhetnék a telefonjába, tudom a jelszavait, ő is az enyémeket. Pont azért, hogy ha valamelyikünk meginogna, ne agyaljon, hanem győződjön meg a félelmei ellenkezőjéről.
Az elmúlt évekbe talán ha kétszer néztem rá a dolgaimra. Nem agyaltam bele magam hülyeségekbe, vitatkozni sem volt min.
Itt valaki írta a beteges féltékenységet. A túlzott ellenőrzés pont olyan káros , mintha egyáltalán nincs kontroll. Egyik se jó!
#38 "A túlzott ellenőrzés pont olyan káros , mintha egyáltalán nincs kontroll." - szerintem a kontroll ténye önmagában sértő dolog egy párkapcsolatban... persze, nekünk is elől hever a telefonunk, meg persze, mi is tudjuk egymás email-címeit általában jelszóstul, bár ez utóbbi már nem igaz a munkahelyi címek esetében persze... És ha szükség van rá, nyilván fel is vesszük, bele is nézünk, de soha nem a kontroll szándékával, hanem pl. mert a másik kéri... vagy mert kell egy szám, vagy ilyesmi.
Rá kellene már jönni, hogy a kontrollálgatás a másik megalázásán túl semmire sem jó, ha valaki nagyon titkolni akarja egy kapcsolatát 10 perc alatt regisztrál egy másik mail-címet, szerez egy másik kártyát a mobilhoz, csinál egy másik profilt a közösségi oldalakon, Skype-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!