Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy olyan érzésem hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bea@ kérdése:

Van egy olyan érzésem hogy a párom csal engem. Szoktak neki üzenetei jönni amiket azonnal kitöröl. Hogyan tudnám átirányítani az ő sms-eit az én számomra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 14:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

De mit tagad? Azt, hogy sms jött, vagy azt, hogy törölte.

Én is szoktam sms-eket törölni. És honnan tudod, hogy törli? Előtted törli?

2013. szept. 20. 15:11
 12/44 anonim ***** válasza:
46%
Bakker, kezdem azt hinni, hogy rajtam kívül mindenki kutogat a párja telefonjában. Bizalom nuku nálatok?
2013. szept. 20. 15:12
 13/44 anonim ***** válasza:
Valóban gyanús,anno velem is történt ilyen,és sajnos be is igazolódtak a kételyeim.Más úton kell rájönnöd. Nálam is az azonnali sms,és hívásnapló törlése lett elgondolkodtató.
2013. szept. 20. 15:14
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak is van ilyen, ha SMS jön, egyből törli. Végtelenül egyszerű az oka, a bank küldi. Sokat utal, és sok bejövő utalása van, így sok az SMS is.

Plusz a Jószaki.hu-s SMS-ek is csőstül jönnek neki, ezeket se tartja meg.

Nekem is gyanús volt, aztán végül megmutatta.

Ma már nevetek magamon.

2013. szept. 20. 15:17
 15/44 anonim válasza:

Kérdezd meg miért törli.

És Valahogy átlehet irányítani csak az ő telefonja kell hozzá.

és néha úgy próbáld elkérni a telefonját hogy csak megakarsz valamit nézni.

2013. szept. 20. 15:21
 16/44 anonim ***** válasza:
69%
Nem szép dolog elismerem,de még mindig jobb megbizonyosodni valamiről,mint kétségek közt élni.esetleg csalva lenni
2013. szept. 20. 15:22
 17/44 anonim ***** válasza:
49%
Sosem értettem az ilyet. Ha az ember azt hiszi, hogy megcsalja a partnere, akkor kérdezzen ra. Ha a választ nem tudja elfogadni, akkor fejezte be a kapcsolatot, mert sem a féltékenység, sem a bizalmatlanság nem fér bele egy jo párkapcsolatban,
2013. szept. 20. 15:22
 18/44 anonim ***** válasza:
39%

"Ha az ember azt hiszi, hogy megcsalja a partnere, akkor kérdezzen ra."

Na ja, mert a pasik arról híresek, hogy ha megkérdezel tőle egy ilyen jellegű dolgot, rögtön megmondja az őszintét...ugyan már, nőjünk már föl!

Senki nem olyan tisztességes, hogy bevallja a félrelépését.

2013. szept. 20. 15:24
 19/44 anonim ***** válasza:
Nade akkor minek vagy vele, ha nem bizol benne utolsó? Vagy elfogadod a választ, hogy nopincs mas rajtad kívül, vagy nem fogadnod el, de akkor fejezd is be a kapcsolatot,
2013. szept. 20. 15:26
 20/44 anonim ***** válasza:
69%

De akkor ti folyamatosan attól féltek, hogy megcsal titeket a párotok?

Sosem nézném meg a mobilját. Azért ennél többre értékelem a párom is, a kapcsolatunk is. Ha pedig bármikor máskor kiderülne az ellenkezője, akkor ajándékcsomagolásban adnám át a másik hölgynek.

És tudom, hogy ő is így gondolkozik rólam.

2013. szept. 20. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!