Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy férfi feladja?
de pl tegnap is meg a héten is egy csomó minden mutatta a beszélgetésünkben, hogy még mindig szeret
egyetem: elég rossz volt pl a koliba költözés is: mindenhol párok sétálgattak egymástól búcsúzkodva, nállam meg ez a helyzet
Lehet, hogy 2,5 éve vagytok együtt, DE: te vagy az első szerelme.. Tudod ez két esélyes dolog. Vagy kitartasz életed végéig az első szerelmed mellett, vagy egy idő után új dolgokra vágysz.. Újra ismerkedni, újra randizni.. Új dolgokra vágyhat.
Én is közel 2,5 éve vagyok együtt a barátommal, de én sosem hagynám el.. Nekem is ő az első szerelmem, és nagyon szeretem. Sok mindent kiállt a kapcsolatunk. Rengeteg veszekedés, üvöltözés.. De megérte mert, összekovácsolódtunk és szeretjük egymást..
De hogy visszatérjek a témához. Inkább hagyd.. Csak fájdalmat okozna neked.
Amúgy a 20-as voltam, megint.
Miért lenne gáz? Minek fuss olyan szekér után ami nem vesz fel?
Hagyd a 3,14csába, és keress mást.
#20 "Ő koncentráljon a gimire, te pedig az egyetemre. Elvégre a jövőd a tét! :)" - érdekes, én ebben a szituban pont ezt a mondatot nem szeretném hallani...
Kérdező, szerintem ne feladd, ne eröltesd, jegeld kicsinyég... ahogy én kiveszem, a lány épp egy "nem is tudom, mit akarok" korszakát éli, menne is, maradna is, vívódik, nyűglődik... ilyenkor a legjobb, ha nem erőlteted, de nem is tűnsz el, hanem időről időre jelzed valami program, közömbösebb téma feldobásával hogy vagy és vársz. Ez se tuti recept persze... de ha folyamatosan nyúzod vesztettél, ha dobod vesztettél, így van esélyed nyerni IS.
(mellesleg a párkapcsolatok legalább 80%-ban vannak ilyen periódusok, mi is voltunk anno pár hónapig "hivatalosan" külön úgy a 3 év táján... azaz 13 éve)
Kérdező (#27) Und? Miért akarna, ha te monomániásan azt akarod nyomatni, hogy "beszéljük meg, beszéljük meg" és olyan döntéseket akarsz tudni, amiket még meg sem hozott? Persze lehet siettetni, meg lehet kikényszeríteni, de az többnyire negatív lesz... Ha nincs türelmed, akkor tényleg jobb, ha feladod, most. Ha van, akkor meg tegyél szent fogadalmat magadnak, hogy ezt:
"Este amikor beszélgettek, akkor a srác megakarta beszélni a dolgokat (mint eddig jópárszor) de a lány: "nem akarlak letiltani, de ha nem hagysz más választást..."" - azonnal abbahagyod jó időre, és mondjuk moziba hívod egy jó filmre, vagy egy koncertre, vagy akárhova... ahova nem gyomorgörccsel menne... szórakozni, együtt lenni és nem "megbeszélni".
Nem monomálisan ezt csinálom. És akkor utána leálltam, csak jobban felidegelte magát.
Van pár közös hobbink, mint pl a természetfényképezés (nem rosszra gondolni), és ezekre se szeretne jönni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!