Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy férfi feladja?
A srác közben beszélt a lány egyik osztálytársával, akivel jóban volt és a lány is és megkérte, hogy beszéljen ez az osztálytárs a lánnyal. Amikor beszéltek rögtön terelte a témát, de amikor kiejtette az osztálytárs a srác nevét először a lány elpirult majd elszomorodott. Azon a héten csütörtökön elkezdtek beszélgetni. Először még nagyon távol voltak egymáshoz de elkezdtek újra közeledni. Ezen a héten csütörtök találkoztak (megint akkor ért be a busz amikor a lány végzett) és nagyon jól nevetgélve beszélgettek, de arcrapuszinál több nem volt (a lány nem engedte) majd délután megint beszélgettek chaten, de a lány egyre jobban magába fordult újra.
Aztán ma a srác ment haza próbáról és látta, ahogy a lány sétál a buszmegálló felé, és nem akart köszönés nélkül elmenni mellette. Odament, egy kicsit beszélgettek majd a lány alig szólt a sráchoz. Amikor a lány felszállt a buszra, akkor integettet a srác a lánynak, de a lány csak nézett rá.
És meddig hagyjam?
Vagy adjam fel teljesen?
Mért hülyített volna?
Egyébként 2,5 év van köztünk, én vagyok/voltam az első szerelme, és sok boldog közös emlékben volt részünk, amiből ő is sokat szervezett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!