Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a véleményetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a véleményetek, ha ilyen párt látnátok az utcán?

Figyelt kérdés
22 éves nő, 41 éves férfi. 3 kisgyerekkel/babával. Lényeg, hogy 3 gyerekkel (mindegy, nem tudni közösek, vagy melyik hogyan) Nagyon jól öltözöttek, ránézésre tehetősek. Első három gondolatotok mi lenne egy ilyen párról? És szerelmesnek tűnnek, mindkét oldalról.
2013. szept. 20. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"Jééé, boldog emberek, ilyet sem látni túl sűrűn..."
2013. szept. 20. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy boldog család, akiknek amellett hogy szép ruhákra futja biztos van elég pénzük mindennap reggelizni, ebédelni és vacsorázni is.
2013. szept. 20. 11:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Még kéne, hogy bármit is gondoljak róluk???
2013. szept. 20. 11:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én nézetem szerint ez már kicsit sok mármint a kor! Örülök,hogy nekik így jó,csak később se legyen gond ebből! Kívánom nekik!
2013. szept. 20. 11:20
 5/13 anonim ***** válasza:

azt hogy apa gazdag, tele vna pénzel, és a 20 éves csinibaba erre vágyik.

nekem ez jönne le. plusz, hogy a 3 csöppség a pasi előző kapocslatáből való, és bizonyítja, ohgy mennyire sz*r apa az, aki otthagyja gyerekei anyját egy 20 évesért!

2013. szept. 20. 11:28
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

boldog család???!!!!

majd 20 év korkülönbséggel a felek között?!

na elmentek ám a tudjátokhova!!!!

én egyszerűen undorodom az ilyen nőktől akiknek ez kell, de féregnek tartom az ilyen férfiakat is! nemegy a saját korosztályba, vagy max egy 10 essel lejjebb...ezért megyünk a 20 asokra, mert még azok elhisznek bármit...SZÁNALMASAK!

2013. szept. 20. 11:29
 7/13 A kérdező kommentje:
A negatívumokat vártam, vagyis gondoltam, hogy ezek a válaszok lesznek többségben. Belém is ilyeneket vertek a szüleim, hogy mennyivel idősebb férfi, biztos a pénzért van vele a nő... De amikor 32 és 51 évesek lesznek, akkor már nem is olyan feltűnő nem? És ha tényleg szerelmesek? És ha közösek a gyerekek, akkor meg "biztos meg akarta a pasit fogni a nő" ha meg a nőé, akkor "20éves korára ez is mindent már megélt" és ha egyik egyiké, másik másiké?
2013. szept. 20. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, megnézném őket 10 év múlva, akkor is ilyen fene nagy lenne e a szerelem...

Legyenek boldogok!

2013. szept. 20. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Tokeletes csalad.
2013. szept. 20. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó!Még a férfi épp idejében talált feleséget/párt, hogy legyen családja :-)

Egy 40 éves nő már nem nagyon találna olyat,akivel tudna gyermeket vállalni,hiszen rizikós.

Én azt mondom az ilyenekre, hogy hajrá :-)Mindegy hány évesek! Ja pláne, ha még szépek is :-)

2013. szept. 20. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!