Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményetek, ha ilyen párt látnátok az utcán?
azt hogy apa gazdag, tele vna pénzel, és a 20 éves csinibaba erre vágyik.
nekem ez jönne le. plusz, hogy a 3 csöppség a pasi előző kapocslatáből való, és bizonyítja, ohgy mennyire sz*r apa az, aki otthagyja gyerekei anyját egy 20 évesért!
boldog család???!!!!
majd 20 év korkülönbséggel a felek között?!
na elmentek ám a tudjátokhova!!!!
én egyszerűen undorodom az ilyen nőktől akiknek ez kell, de féregnek tartom az ilyen férfiakat is! nemegy a saját korosztályba, vagy max egy 10 essel lejjebb...ezért megyünk a 20 asokra, mert még azok elhisznek bármit...SZÁNALMASAK!
Én azt mondom, megnézném őket 10 év múlva, akkor is ilyen fene nagy lenne e a szerelem...
Legyenek boldogok!
Szerintem tök jó!Még a férfi épp idejében talált feleséget/párt, hogy legyen családja :-)
Egy 40 éves nő már nem nagyon találna olyat,akivel tudna gyermeket vállalni,hiszen rizikós.
Én azt mondom az ilyenekre, hogy hajrá :-)Mindegy hány évesek! Ja pláne, ha még szépek is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!