Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottunk! Mit csináljak? (sűrgős)
Figyelt kérdés
Szakitottunk közös megegyezés alapján..de én nem birom..az utóbbi időkbe nem foglakozott annyit velem..és azt mondta h máár nem annyira szeret mint az elején...de mikor meghebszéltük,hogy szakitunk ő is sírt és mondta hogy öleljem meg!Mit csináljak....osztálytársak vagyunk!Ha ki akarna békülni mit mondjak neki??Segíts kérlek mert szét sírom az agyam!2009. nov. 5. 16:18
1/7 anonim 

válasza:

fiú vagy/lány?... mennyi ideig voltatok együtt? hány évesek vagytok?
2/7 anonim 

válasza:

Hát.. Ha szereted... Keresd Te, mert lehet a fiú annyira összetört, hogy nem bír... És biztos szeret...
3/7 anonim 

válasza:

hát, aludj sokat, és menj idegenek közé (bulihely pl.), a sírás pedig jó, mert remek méregtelenítő módszer. sírj csak, egy idő után kisírod magadból úgyis. ;)
4/7 anonim 

válasza:

mond neki h "gyere sírj a vállamon...a másik oldalon..." és hallgassatok közben Jimmy-t :)
am korod? (anélkül lehetetlen válaszolni a kérdésedre)
5/7 anonim 

válasza:

ha már nem szeret, fölösleges magadhoz kötni
meg akarod várni, míg egy másikért hagy el?
6/7 anonim 

válasza:

Ha már nem szeret 'úgy', akkor nincs értelme. Az egyoldalú kapcsolat nemjó :s
Inkább zárd le magadban.
Az előttem lévők, már mondtak gyógymódokat is.. (:
7/7 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok..és majdnem 2 hónapig de én szerelmes vagyok és nem birok nélküle élni:S
2009. nov. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!