Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor inkább hazudnom kellett volna? Minek kérdezte ezt, ha már szakítottunk?
az őszinteség nagyon fontos
ne legyen lelkiismeretfurdalásod
Hát a tapintat szobrát se rólad fogják megmintázni. Minek beszélni a friss ex-szel? Vagy ne válaszolj ha ilyen hülyeséget kérdez, neked is lehetne ennyi eszed.
Hagyjátok békén egymást.
Ő keresett meg, hogy beszélni szeretne velem.
Legalább nem voltam képmutató.
Meg így legalább hamarabb elfelejt.
Szerintem jogos volt, hogy az igazat mondtad, bár fogalmazhattál volna visszafogottabban is (nagyon szép és kedves, boldog vagy vele).
Meg különben is, neked már az aktuális barátnő érzelmeit kell elsősorban szem előtt tartanod, képzeld el, ha leszólod, és visszajut a fülébe...Nekem ex-ként eszembe nem jutna az új barátnőről kérdezősködni amúgy.
Arra nem gondoltal h esetleg meg banta a dontest mivel 7 evig 1 par voltato kes bekulni akart ha mar fel keresett??
amugy meg jobb öszintenek lenni mind hazudni de azert picit durva lehetett :D 24 F
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te valamiért bele akartál taposni úgy istenesen ennek a lánynak a lelkébe.
Különben más megfogalmazást választottál volna.
Gyerekes dolog ez így...tudtad jól, hogy meg fogod bántani, ezért is mondtad meg ezt így neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!