Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dicsekszik ezekkel egy férfi pont a barátnőjének?
"Lesz egy nagy beszélgetésünk, ami eldönti, mi lesz a dolgok kimenetele...Esélyt kapott a fejlődésre, ha visszadobja, az is az ő döntése lesz."
Nagyon helyes! Én is pont így látom.
"Viszont az ezzel kapcsolatos sérelmein a mai napig nem tudott túllépni, amit nem tartok egészséges dolognak."
Nem is az. Ismertem és ismerek nem is egy ilyen embert. Annyira félnek szembenézni önmagukkal, hogy minden ilyen sérelmüket a szőnyeg alá söprik, és minden igyekezetükkel adják a flegmát, akinek mindez meg sem kottyant. Rettegnek attól, hogy ha megnyílnak, gyengének látszanak majd, de az önbecsülésük annyira alacsony, hogy mások kárára igyekeznek növelni azt.
Egy jó cimborám százszor durvább eset a pasidnál, mondhatni állatorvosi ló. Nála én arra törekszem, hogy türelmesen, csendesen szembeállítom saját magával, valamint próbálok párhuzamokat mutatni közötte és más emberek között, hogy tisztábban lásson. Nem erőltetek rá semmit, csak magokat hintek el, mert ha erőltetem, azonnal úgy érzi magát, mintha valami kisgyerek lenne, akit nevelni akarok. Ilyenkor gyengének, sebezhetőnek, férfiatlannak érzi magát, ennek megfelelően azonnal témát vált, flegma lesz és elkezd engem cseszegetni. Mindegy, csak nehogy szembe kelljen nézni azzal, hogy nem ő a világ legkeményebb férfija, akitől mindenki retteg és minden nő könnyes hálával fogadná, ha megengedi neki, hogy lecumizza.
Ezzel számolj a te legényednél is! Ha keményen az arcába vágod, hogy mit csinál, azt valószínűleg flegmáskodó mellébeszéléssel, vagy alattomos ellentámadással fogja honorálni. Megalázónak és férfiatlannak fog tekinteni minden olyan törekvést, ami a lelke boncolgatásával jár, főleg, ha azt éppen a barátnője teszi. Ő egy olyan pasinak szeretné magát látni, akit mindenki istenít és fél, aki a nők bálványa, akinek senki sem mer beszólni. Szegény nem fogja fel, hogy ezzel a viselkedéssel csak öngólokat rúg és emiatt veszíti a meccseket újra meg újra. Helyette ilyenkor még jobban erőlteti a hülyeséget, és egyre mélyebbre megy. Iszonyat nehéz eset az ilyen, én tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!