Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz a randizgatásból párkapcsolat?
MIndjárt kifejtem bővebben, hogy mire gondolok :)
30 éves nő vagyok, tíz év párkapcsolattal a hátam mögött, négy hónapja találkozgatom egy kollégámmal. Ő évek óta elvált, mindkettőnknek van gyermeke.
Eddig nem erőltettük a dolgokat, jól érezzük magunkat együtt.
Én kezdem azt érezni, hogy részemről kezd komollyá válni a dolog.
De itt topogok kétségek között, hogy most hogyan tovább? Illik-e kipuhatolni, esetleg rákérdezni, hogy tartunk-e valamerre?
Ne értsetek félre, nem akarok összeköltözni meg ilyeneket, csak pl felvállalni a kollégák előtt, megismerni egymás barátait, stb. Azt hiszem, ezek a következő lépcsőfokok, nem?
Jól vennék pár tanácsot, ennyi év kihagyás után iszonyú nehéz újból a "húspiacon" lenni...
Kérdezzek rá, hogy tartunk-e valahová? Vagy üljek a babérjaimon, hogy ő kezdjen bele?
Hát én így nem kérdeznék rá.. Én úgy szoktam jelt adni, h pl kacéran nézek a szemébe, vagy egyre közelebb kerülök hozzá, megérintem, esetleg a kezemmel szinte bökdösöm a kezét, mondjuk séta közben, hátha megfogja :)
Vagy esetleg te utalsz rá, h elmehetnétek moziba, színházba stb. (ilyet még nem csináltam)
Vagy ha komoly a pasi, akkor lehet hogy egy komolyabb beszélgetés keretében elmondhatod, hogy te többet érzel iránta..
Azért kollégával légy óvatos, mert az emberek pletykásak, irigyel, ráadásul ha nem jön össze a dolog, az nagyon kellemetlen lesz...
28N
Nem vagyunk közvetlen kollégák, és egy több ezer fős cégnél dolgozunk, nálunk nem ritkák a céges házasságok. :)
Tudom, hogy faramuci a rákérdezés, de mégis, mi a választóvíz a randizgatunk-szexelünk stádium, és a párkapcsolat között?
Olyan bénának érzem magam :)
És attól nem szoktak a pasik elretteni? :)
Ha letámadja őket egy nő az érzelmeivel? :)
Ja hogy szexeltek, de nem jártok? Hát akkor azt már buktad. 30 évesen ezt tudhatnád, még akkor is ha korán házasodtál...
Nem esélytelen a dolog, de egy szexkapcsolatot sztem nagyon nagyon nehéz komollyá változtatni, hisz miért akarná a pasi újra lekötni magát, ha így is megkap..
"mi a választóvíz a randizgatunk-szexelünk stádium, és a párkapcsolat között? "
Én pl még az első randink estélyén megkérdeztem a férjemet, hogy egy pár vagyunk e. Szeretné e? Azt mondta igen.
szex csak 2 héttel később volt.
Akkoriban elég sokszor pofára estem ezzel kapcsolatban, és nem volt kedvem találgatni...hogy velem akar e lenni, vagy csak szexelni, és semmi kötöttség. Így nem főttem magamban, hanem megkérdeztem. ennyi.
Ha nem tudod mi a helyzet, akkor meg minek fekszel le vele? Én azt hittem, ez olyan alap dolog...de mind1
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!