Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Mit tegyek?
1.
pro: kipróbált, 5 éves kapcsolat volt, ismerjük egymás gondolatait, szokásait, nézését, a legjobban tudjuk, hogy mi kell a másiknak, a legjobban egymás előtt engedjük el magunkat
kontra: rengetegszer elment fizetős prostihoz, mert nem volt neki elég, amit én tudtam nyújtani
2.
pro: hosszú ismeretség, viharos, szenvedélyes kapcsolat, őrült szexuális vágy és kiváló szexuális élet, megcsalás nélkül, problémák megvitatása, nagyon kitartó
kontra: kisebbségi érzése van, amiért alacsonyabb az iskolai végzettsége és a beosztás, mint az enyém, emiatt sokat bánt, nem mindig törődik azzal, hogy nekem mi lenne jó, méricskél, nem túlzottan passzolunk az életben (de sokszor közelítjük az álláspontokat)
3.
pro: mindent megtesz nekem, rengeteg áldozatot hoz, nincs olyan, amire nemet mondana, komoly tervei vannak, határozott, de nem törtető, finoman éri el nálam, szenvedélyes, kompromisszumkész
kontra: fizikailag nem vonzódom hozzá, kistermetű, számomra nem túl férfias, sértődékeny
4.
pro: őrülten szerelmes vagyok belé, maximálisan vonzódom hozzá, izgalom évek óta, vajszívű és férfiasan romantikus
kontra: nagyon domináns típus, és én is az vagyok, emiatt látványos cirkuszok, hetekig tartó sértődések, óriási viharok vannak, sokszor én adom be a derekam, sosem tudni, hogy egy-egy nagy cirkusz után folytatódik-e még
Mind a 4 feleségül venne, én pedig szeretném már családot alapítani. Nagyon nehéz döntés. Szeretnék nyugodt családot alapítani, de szeretném a szerelmet is megtalálni. Hogyan hozzak egy életreszóló, felelős döntést, amit egyikünk se bán meg?
Segítsetek, kérlek, a kívülálló szemével, tapasztalatokkal! Köszönöm!

2.
De aztán ahhoz menj, aki a legtöbb szavazatot kapja!

És mi lenne ha nem ez a 4 pasi közül választanál????
Van még millió pasi és jobbak is mint ez a 4!!!
hány éves vagy?

Ha te egyszerre négy férfit tartasz "készenlétben",akkor nem vagy feleségnek és családanyának való!
Családot csak azzal alapítson bárki,akit szeret és csak vele képzeli el az életét.Ha mindegyikben találsz hibát ( te persze hibátlan vagy ),akkor az a kapcsolat nem lehet tartós.Ha mégis valamelyikük mellett döntesz,akkor legalább gyereket ne vállalj,amíg nem szereted a párod,és nem működik jól a kapcsolat.Nem az a fontos,hogy TE végre anya legyél,hanem az,hogy a baba szerető,teljes családban nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!