Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható bűn? Pasik válaszát várom.
Azzal tenné tönkre a kapcsolatát a kedves kérdező, mert furcsának találja, hogy a barátja kocsijában látja ülni a köztiszteletben álló cédát?
Szerintem sem történt semmi (bár a magyarázat utólagosan ráfért a sztorira..)de nekem is az első dolgom lett volna felhívni a páromat. Persze ez attól is függ, hogy ki milyen napi kapcsolatban van a párjával,mi sokat beszélünk egy nap, egészen addig amíg munka után nem találkozunk.
Ellenkező esetben, ha ti a barátnőtöket meglátjátok mondjuk az exe kocsijában legyintetek egyet, bemutatkoztok aztán meghívjátok egy pofa sörre? :D nem hiszem, hogy túl lenne reagálva, engem is bántana, ha nem tudnék az ilyen találkákról.Egy hívást kibírt volna a dolog, nem sutyiban nőket vigasztal, akiket persze ki nem állhat ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!