Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható bűn? Pasik válaszát várom.
Persze, de a leírásodban is benne van a válasz. Bocsáss meg, nem szabad túl sokat beleképzelni a helyzetbe, ha a szeretted mást állít, főleg ha segít egy, jelenlegi státuszában ismerősén. Szerintem :)
2013. szept. 19. 14:19
Hiszti.. az egész egy hiszti....
Miért nem lehetne találkozni/beszélni az exel ???
Az ilyenekkel fogod megutáltatni magad a barátoddal..
Tény hogy a magadba nyűglődés se jobb.
De ez se...
Ha valaki akar félrekefél, ha nem akar akkor nem, akármit csinál a másik, mindenre van megoldás.
2013. szept. 19. 14:20
3/13 A kérdező kommentje:
Amikor hívta az a lány nem gondolt rám? Nem gondolt arra hogy nekem ez mennyire rosszul esne? A csajt amúgy lehordta mindennek hogy egy forintot nem ér és nekem még a bokámig sem ér fel, soha ne is legyek rá féltékeny. A csaj csomót kereste amikor együtt voltunk de állítólag a barátom nem kereste. De akkor most ez mi volt? Nem gondolt arra a barátom hogy a kapcsolatunkra rámehet ez?
"Amikor hívta az a lány nem gondolt rám? Nem gondolt arra hogy nekem ez mennyire rosszul esne?"
NE HISZTIZZ! Viselkedj felnőtt ember módjára!
2013. szept. 19. 14:36
Hány éves vagy? :)
Mert ez egyszerű hiszti..
haver pár napja szakított emiatt...
2013. szept. 19. 15:11
6/13 A kérdező kommentje:
És ha a hátam mögött többször is találkoztak már? Én 20 vagyok ő 31.
Igen, felesleges az aggodalmad.
Másrészt ilyen helyzetben én tutira felhívnám a barátnőmet, hogy találkozok az exemmel ilyen-olyan ok miatt már csak azért is, mert ilyenkor - ahogy a fenti példa mutatja - biztos, hogy összefutunk a barátnőnkkel vagy annak valamelyik nagyon kedves barátnőjével és kész a (mű)balhé.
2013. szept. 19. 15:42
Monnd meg szépen nyugodtan a fiudnak, hogy szeretnél tudni rola, ha legközelebb keres és ennyi. Ha megint lesz ehhez hasonló, akkor esetleg lesz okod gyanakodni. szerintem...
2013. szept. 19. 15:46
9/13 A kérdező kommentje:
De lehordta ezt a csajt mindennek, hogy nagyon szégyelli és nagyon gáz ez a nő, de tudom is, hatalmas a híre, kapcsolatokat tesz tönkre, összefekszik mindenkivel, az én barátomat is zaklatja már mióta... most elvileg megy el a városból mert persze sehova nem veszik fel mert sehol nem alkalmazzák mert ismerik hogy milyen... erre most megy el akkor miért kell vele találkozni? hihetetlen...
10/13 anonim válasza:
Zárásképpen:NE HISZTIZZ MÁR!Tök egyértelmű hogy a psid nem akar tőle semmit.Ez a történet inkább arra hajaz, hogy az ex-csaj akarja behálózni de gyáva és még azt, hogy a pasid NEM AKAR TŐLE SEMMIT.
2013. szept. 19. 18:45
Kapcsolódó kérdések: