Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meddig bírnátok egy olyan párkapcsolatban, ahol a szexuális életetek átlagon alulinak nevezhető?
Figyelt kérdés
A férfi teljesítménye igen hullámzó, emiatt erősen hiányérzeted van. Te ""idomítod"" a saját igényeidnek megfelelően, mert te vetted el a szüzességét pár hónapja, viszont valahogy nem igazán érez rá a dolgokra. A kapcsolat más tekintetben probléma mentes, de a szexuális élet a kezdetektől zűrös.2009. nov. 4. 22:53
11/16 A kérdező kommentje:
Töltöttem le oktató videókat, meg is néztük...De úgy tűnik, nem sok hasznát vette...
2009. nov. 5. 12:56
12/16 anonim válasza:
Ha te töltötted le őket, az nem azt jelzi, hogy ő tett volna valami lépést az ügy érdekében. Neki lehet, hogy jó így, jobban örül a te emberi kvalitásaidnak, mint a szexuális kultúrádnak, akárcsak az előző válaszoló. Szerintem hozd össze őket. :)
13/16 anonim válasza:
lehetséges, hogy azért nem mer irányítani, mert veled vesztette el a szüzességét, kisfiúnk érzi magát melletted, nem két egyenrangú fél kapcsolata ez számára, hanem inkább anyuci-kisfiú kapcsolat. valószínűleg.
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor játsszuk azt a szerepjátékot, hogy én vagyok a szűz és ő a tapasztalt pasi?
2009. nov. 6. 10:05
15/16 anonim válasza:
hát nekem az a tapasztalatom, hogy ha a szex nem jó, semmi se jó. ettől függetlenül azért hagyj neki időt, a szex simán tanulható. legyél őszinte, beszéld meg vele, te hogyan és mit szeretnél.
16/16 anonim válasza:
lehet akár ezt is játszani, de ki tudja, hogy teljesen át tudnátok-e élni a szerepet? meg hát minden alkalommal nem lehet "alakoskodni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!