Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meddig bírnátok egy olyan párkapcsolatban, ahol a szexuális életetek átlagon alulinak nevezhető?
Mindenkinek ido kell. Szerintem varj, legy turelmesebb ha szereted.
21L
szexuális étvágytól függ.
én 20 körül majd megőrültem a szexért, állandóan kívántam, akkor nyilván nem bírtam volna sokáig egy ilyen kapcsolatban.
most már 29 vagyok, nem tudom miért, de eléggé lecsökkent a libidóm, már nem is érdekel annyira a szex, fontosabb sokminden más, mint az ágytorna. ezért én egy ilyen kapcsolatot el tudnék képzelni hosszútávon is.
Ha ő lenne életem szerelme, és el tudnám képzelni, hogy vele élem le az életem bármeddig. Tudom manapság nem trendi ezt mondani, de nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.
18/L
Teljesen meg tudlak érteni. Szerintem várj még 2-3 hónapot és ha ezután se fog változni semmi akkor hagyd ott. A szex igenis fontos egy kapcsolatban, ott is passzolni kell a pároknak. Szóval ha egy kis idő után se javul a helyzet én azt mondom, hogy lépj tovább és keress mást.
21/F
Szerintem sok helyen utánaolvashat, nézhet oktatóvideókat, vagy veled is gyakorolhat, hogy jobb legyen, persze ahhoz lehet, hogy nincs elég bátorsága.
Ha fontos lenne neki a kérdés, akkor már megtette volna szerintem, ahogy én is, k*rva jól dugtam fejben, mielőtt tényleg.
Aztán bele kellett jönni, és egymásra hangolódni, hogy jó legyen, de fél év alatt megvolt biztosan. A fejlődés meg azóta is töretlen, lelkes művelője vagyok a témának. :)
Lehet az is a baj, hogy te idomítod, és nem érzi, hogy ő lenne a férfi, ő irányít. Ezt te tudod, mennyire vagy jó ebben
26F.
Én is akár meddig el tudnék így lenni, ha szeretem... Én még fiatal vagyok, de nem vagyok nagy igényű, a szüzességemet is elég későn vesztettem el ebből kifolyólag, lehet furán hangzik, de én akár az egész életemet is le tudnám így élni, ha szertjük egymást.
Amúgy meg ez a hülye szexes kielégüléses duma is a médiából van, állandóan azt sulykolják, hogy ha nem jó a szex, lépjünk, stb, aztán lehet összejössz egy paraszttal, akivel jó a szex, de emberileg nulla... Nálam ez nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!