Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha a férjem apja lesz a következő férjem?

Figyelt kérdés
Válás alatt vagyunk, van egy kisfiúnk. A férjem apjával vagyok együtt, szeretnénk majd összeházasodni. A kisgyerek mind a kettőt nyilván apának fogja hívni. Más volt ilyen helyzetbe? A férjem tudja, hogy van párom, neki is van, csak azt nem, hogy ki. Ő biztos támadna, nem tudom azt se, hogy lesz közölve vele. Egyébként csak a mostohaapja, az anyjával már nincs együtt.
2013. szept. 17. 17:32
1 2
 11/19 AeonFLUX ***** válasza:
De beteg vagy te nő!
2013. szept. 17. 17:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Mostohaapja, nincs köztük annyi év, hogy a vér szerinti apja is lehessen akár. Mert szeretjük egymást, és volt egy olyan rossz dolog, ami nagyon "összekovácsolt" minket.
2013. szept. 17. 17:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Olvassátok már végig, mielőtt fikáztok...
2013. szept. 17. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:

"A kisgyerek mind a kettőt nyilván apának fogja hívni."

Nyilván. Nyilván mire ez a gyerek beszélni fog, már az egész család végigszúrt, a nagypapit is beleértve, és már rég leléptek.

2013. szept. 17. 17:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Micsoda rosszmájú, primitív hozzászólók! Először olvassátok végig a kérdésemet a hozzászólásokkal együtt, és UTÁNA kérem a válaszokat! Volt más ilyen helyzetbe?
2013. szept. 17. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez a "Családi titkok" melyik részében volt?
2013. szept. 17. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:

De nincs más férfi a földkeregségen csak a jelenlegi férjed apja? Meg neki nincs más nő csak a fiának a felesége?

Hol éltek, a Déli-sarkon? Ennyire fontos a szex vagy mi fontos ennyire áruld már el. Mert hogy egyikötök rákattan a másikra, ok, van ilyen. De mindketten egyszerre?

2013. szept. 17. 18:00
 18/19 A kérdező kommentje:

:D :D :D Jók vagytok.

Van egy dolga, amibe nem szeretnék belemenni. Az egész "családja" hátat fordított neki, én voltam mellette egész végig. Szóval amikor kirobbant az a dolog, akkor nem lett neki semmi pénze, és a jelenlegi anyósom keresett magának mást, akinek van pénze és eltartja bőven. És nekem lett igazam mellesleg. Most már visszamenne hozzá a férjem anyukája és így szereti, úgy szereti, de az a nő nagyon pénzéhes. Akkor én hittem neki, mellette voltam, segítettem és igen, mind a ketten egymásba szerettünk. De csak 10 évvel idősebb a férjemnél.

2013. szept. 17. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Magyarán szólva a fiad a saját apjának a testvére lesz és a nagyapja mostohafia? Fuh...
2013. szept. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!