Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a férjem apja lesz a következő férjem?
"A kisgyerek mind a kettőt nyilván apának fogja hívni."
Nyilván. Nyilván mire ez a gyerek beszélni fog, már az egész család végigszúrt, a nagypapit is beleértve, és már rég leléptek.
De nincs más férfi a földkeregségen csak a jelenlegi férjed apja? Meg neki nincs más nő csak a fiának a felesége?
Hol éltek, a Déli-sarkon? Ennyire fontos a szex vagy mi fontos ennyire áruld már el. Mert hogy egyikötök rákattan a másikra, ok, van ilyen. De mindketten egyszerre?
:D :D :D Jók vagytok.
Van egy dolga, amibe nem szeretnék belemenni. Az egész "családja" hátat fordított neki, én voltam mellette egész végig. Szóval amikor kirobbant az a dolog, akkor nem lett neki semmi pénze, és a jelenlegi anyósom keresett magának mást, akinek van pénze és eltartja bőven. És nekem lett igazam mellesleg. Most már visszamenne hozzá a férjem anyukája és így szereti, úgy szereti, de az a nő nagyon pénzéhes. Akkor én hittem neki, mellette voltam, segítettem és igen, mind a ketten egymásba szerettünk. De csak 10 évvel idősebb a férjemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!