Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ilyen? Miért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen? Miért csinálják ezeket?

Figyelt kérdés

2 példát hoznék fel:

a csajom régen legszívesebben megölte volna az exemet annyira gyűlölte.Aztán az ex barátnőm elvesztette az állását. A csajom pedig felkereste, és fél év mulva odaköltöztette magához, amig talpra nem áll!!! Most pedig együtt élnek (1 hónapig még 1 ágyban is aludtak)és legjobb barátnők lettek.

Másik sztori: anyám pedig örökbe fogadta annak a nőnek a gyerekét, akivel apám csalta. (nem apámé a gyerek, hanem egy másik pasijé)

ez hogy működik náluk? tud valaki magyarázatot adni ezekre a tettekre?

2013. szept. 17. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek inkább kirívó esetek, mint általánosak.
2013. szept. 17. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem én valami UFO vagyok,mert én soha nem csinálnék ilyesmiket.Arról nem beszélve,hogy s...et sem szívesen csinálok a számból.
2013. szept. 17. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez kérlek a felebaráti szeretet, amirol A könyvben irnak. Én nem lennék ilyen jó. Én mindegyiket a mágjára vetném! >:)

24N

2013. szept. 17. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
hm.Anyukád tette sokkal reálisabb mert pl az a gyerek nem tehet arról hogy nincs már anyukája,és hogy apád se hajlandó veled foglalkozni! A másik téma meg számomra lehetetlen, mert annyira jóban csak nem lennék a barátom exével hogy még barátnők legyünk!
2013. szept. 17. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
én a helyedben oda költöznék harmadiknak... *.*
2013. szept. 17. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Hmmmm . Ha igaz akkor vicces lehet ,ha belegondolsz hogy a volt nőd meg a mostani együtt alszik egy ágyban . Vagyis nem is vicces hanem ....... um valami ami megmozgatja a fantáziáját az embernek . ? :P És én nő vagyok .

Amúgy ahogy mondtam ,ha igaz amiket írtál akkor végül is mindketten segítettek valakin aki bajba jutott .

2013. szept. 17. 17:16
 7/9 anonim válasza:
0%

Én pszichológus tanoncként ezt a témát nagyon érdekesnek találom mégpedig azért, mert azok a nők, akik egy konkrét nőre különösebb ok nélkül halálosan féltékenyek (nem összekeverendő az okkal történő szimpla utálattal), ott az esetek többségében rejtett biszexualitásról van szó, ami szinte soha nem tudatosodik.

Vagyis, ha a barátnőd azért utálta ennyire a volt csajodat, mert féltékeny volt rá, akkor az azért volt, mert szexuálisan vonzódik hozzá, de a társadalmi normák és egyéb különböző elvárások miatt ez elfojtva maradt!

Az erőteljes érzelmet nem lehet elfojtani, így a rejtett "szerelem" gyűlöletként tört a felszínre!

De amikor az elvesztette az állását, a csajod valószínűleg megsajnálta és azáltal, hogy létrejött köztük egy "pozitív viszony" a barátnődben a gyűlölet átváltozott szeretetté.

Az, hogy ezek után mi történt köztük, azt már csak ők tudják.

2013. szept. 17. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikre nem gondoltok, szerintem csak szimplán megesett rajta a szíve, és segített rajta, majd rájött, hogy nem is kiállhatatlan a lány, ezért most barátnők.
2013. szept. 20. 11:28
 9/9 Hanariko ***** válasza:
persze, minden nő ilyen -.-
2013. szept. 20. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!