Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Második évfordulóra gáz bort...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második évfordulóra gáz bort venni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit vegyek a barátomnak, mert már csomó minden ajándékot adtam neki ez a két év alatt, és semmi extra nem jut eszembe erre a számomra különösen fontos eseményre.. Van egy fajta bor, amit nagyon szeret, csak nemnagyon tudja megengedni magának, mert drága. Ha én veszek neki egy olyan üveg bort, az jó ajándék (fényképalbum mellé) ?

Valószínüleg náluk leszünk, úgyhogy nemigazán fogom tudni megvalósítani az olyan ötleteket, hogy várjam szexi ruhában vacsival..

Vannak még más ajándék ötleteim, (ruhák) amiket szeretne, de az nem való évfordulóra szerintem.. ugyis rá egy hónapra már karácsony, azokat akkor adom..

L19, F22

2013. szept. 17. 10:44
 1/4 Baccardi01 ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy a kedvenc bora, akkor nyugodtan vedd meg neki. Biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki.

Hajrá!

2013. szept. 17. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
jaja simán
2013. szept. 17. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes.
2013. szept. 17. 11:08
 4/4 Zoey28 válasza:
ha a kedvenc bora,persze,miért ne?!
2013. szept. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!