Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második évfordulóra gáz bort venni?
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit vegyek a barátomnak, mert már csomó minden ajándékot adtam neki ez a két év alatt, és semmi extra nem jut eszembe erre a számomra különösen fontos eseményre.. Van egy fajta bor, amit nagyon szeret, csak nemnagyon tudja megengedni magának, mert drága. Ha én veszek neki egy olyan üveg bort, az jó ajándék (fényképalbum mellé) ?
Valószínüleg náluk leszünk, úgyhogy nemigazán fogom tudni megvalósítani az olyan ötleteket, hogy várjam szexi ruhában vacsival..
Vannak még más ajándék ötleteim, (ruhák) amiket szeretne, de az nem való évfordulóra szerintem.. ugyis rá egy hónapra már karácsony, azokat akkor adom..
L19, F22
Azt írod, hogy a kedvenc bora, akkor nyugodtan vedd meg neki. Biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!