Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat ezért ri. C lennék?
Azt mondta a barátom az vagyok de már rossz volt a kapcsolatunk és azt hittem nem jelentek neki semmit, elhanyagolt teljesen.Aztán 3hónapig csaltam de közben elmentem egy buliba és smároltam egy 3-ik pasival (plusz kis fogdosás) aki nem is tetszett csak túlságosan mászott rám és nem tiltakoztam.
Szerintem ez így nem annyira r...ckodás inkább az ,ha valaki sűrűn váltja a pasijait és kavar minden pasival akivel csak teheti.
20L
ugy müködne normálisan hogy szakitasz vele aztán kavarsz pasikkal. de most öszintén ha van egy sz.r kapcsolatod az olyan mintha nem is lenne kapcsolatod. az meg hogy 4 pasival kavarsz egy buliban de csoknál nem mész tovább ne legyetek álszentek ha adja magát a lehetöség a kommentelök többsége élne vele ugyanugy...én megadom neked,hogy nem vagy ribi csak éled az életet...ez az itéletem:D
25 F
én nem ismerem ezt a nöt ne legyen félreértés meg nem privizünk most vagy ilyesmi:D
nemtudom a kommentelök hány százaléka férfi de tényleg az vesse már rá a követ aki ha egy 20éves feltételezem jol kinézö(ha már nyomulnak rá) lánnyal összejön egy laza nyitott néha lefekszünk kapcsolat
(gyanitom ezt jelenti a "3 hónapig csaltam")
,de kiderül,hogy neki van egy félholt kapcsolata ami az utolsokat rugja azt mondja a szemébe bocsi édes de ezt nem lehet.jo nem ti lesztek az álompár de akkor is.ha ellenkezö nemü lenne ö lenne most itt a király
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!