Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent a lányoknál? ( ( katt) )
Szóval, van egy lány aki tetszik. viszonylag eljuttotam vele , oda hogy jóba lettünk, elhívtam moziba. Mondta, hogy nemszeretne velem elmenni, közben eltelt egy nyár.
Sulikezdésnél került engem sőt néha még szemétkedett is ( nemvágom mié lol) Aztán mostanába ugyan azt csinálja amit én csináltam vele amikor a "jóba vagyunk" fázisba akartam kerülni. Ha a közelébe vagyok mindíg engem nézz, és ilyen hogyismondjam, jáékosan heccel. Ez nemtudom a lányoknál mit jelent de énmár nemértem ezt : / aki tudja mivan meghogy megér-e még1 randire hívást az írjon, ja és plx kort is :O

Sztem csak annyi hogy - vagy hülye
- vagy bátortalan
- vagy csak szórakozik veled
- vagy játssza a fejét
Rem segítettem ha bármi kérdésed van a csajokkal kapcsolatban nyugodtan kérdezz!

Hmm...szerintem nemtudja hogy mit akar..imponál neki,hogy bejön neked,ezért úgymond "figyelemfelkelt",de komolyabbra ne számíts szvsz.1 randira hívást megér,ha visszautasít is,akkor sincs semmi,max annyi hogy rájössz hogy tényleg csak játszik:)
L/18

Tehát én nem tudom több ismeretre van szükség pontos megállapitáshoz. De logikusan, egyszer visszautasitott, akkor nehogy már szóbaállj vele, komolyan minek néz téged? játékszernek?
Te döntésed, de ÉN nem hagynám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!