Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez féltékenység, vagy ürügy a szakításra?
Van(volt?) egy 1 éves kapcsolatom, amivel olyan nagy probléma nem volt, eddig. Van egy közös ismerősünk, páromnak legjobb barátja, és az idővel nekem is jó barátommá vált. SEMMi nem történt köztünk, annyi, hogy kétszer elmentem vele meginni valamit. De ez sem titokban. Világosan nem derült ki, de azt hiszem ez áll a háttérben. "túl jól érezzük magunkat együtt" a párom szerint. Én nem hittem, hogy ez így fest kívülről, mert tényleg semmi nincs köztünk és nem is tetszik mint férfi. Napok óta agyalok, és hol bánt a dolog, hol meg úgy érzem túlreagálta mert ezek jelentéktelen dolgok.
Szóval két lehetőség van, az egyik, hogy féltékeny (én 26 éves vagyok ő sokkal idősebb nálam, ami más téren nem gond, de itt és most belejátszhat:/), vagy ürügyet keresett a szakításra (ami viszont fura, mert még egy hete sem volt semmi probléma).
Hasonló helyzetben vagyok, nem a tiedben hanem a párodéban de nálunk én vagyok a lány. Annyira át tudom érezni amit leírtál, az én páromnak van egy lány barátja nagyon jóba vannak, minap kávézni mentek, csak időnként találkoznak, de a mostaninál kiborultam. Nekem is ez jön le, hogy olyan jól elvannak együtt.
Ha valóban féltékenység akkor a saját érzéseimből kiindulva hagyd a barátságot vagy csak úgy találkozzatok hogy párod is ott van. Én legszívesebben ezt kérném az én páromtól, de nem tehetem mert az nem lenne szép ha arra kérném hogy ejtse a barátját, de legbelül erre várok. Nem tudom nálatok mennyire durva ez a helyzet, nálunk eléggé elfajult és örülnék ha megmutatná hogy engem választ.
Remélem érthető amit írtam mert visszaolvasva elég összevissza.
Meg is tenném, hogy hanyagolom azt a bizonyos barátot, meg nem találkozom vele, de most jelen pillanatban várok...azóta még nem jelentkezett, én sem hívtam, így igazából beszélni sem tudtunk még erről.
Utolsó, a párod mentségére szóljon, utólag visszagondolva sok "hibát" vétettem, amiről akkor és ott nem gondoltam, hogy félreérthető, vagy bármi..pont azért mert nem akartam a baráttól semmit, így nem láttam bele semmit a dolgokba. De így visszagondolva, ha már mozgott benne a féltékenység, ezeket igencsak fel lehet nagyítani...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!