Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívnátok fel magatokra a figyelmet ha tetszik valaki akivel csak köszönőviszonyban vagytok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok,semmiképen nem akarom én elhívni2013. szept. 15. 15:04
11/18 anonim válasza:
Huh, hasonló a szitu velem is. Nekem meg egy lány tetszik, folyton nézzük egymást, de szerintem egyikünk se tud mit kezdeni a helyzettel, nem olyan, hogy csak úgy spontán ismerkedne... szóval, lehet, hogy a srác is olyan, hogy hiába is tetszel neki, hiába is adsz jeleket, arra vár, hogy te lépj.
Mondjuk ha velem történne ez, akkor ezt a lépést is csak valahogy nagyon privátban tudnám elképzelni... Tehát, hogy a többi kolléga ne lássa ezt.
12/18 A kérdező kommentje:
:)
na ez az egyszer volt alkalmunk beszélgetni céges rendezvényen de amúgy semmi esély rá
2013. dec. 8. 19:09
13/18 anonim válasza:
melled dobd ki és valami hülye kérdést tegyél fel neki pl: nagyon hideg van te hogy birod, ha bejössz neki oltogatni fog de dekoltázs kinn legyen :-)
14/18 A kérdező kommentje:
fasza ötlet :)
2014. jan. 3. 23:13
15/18 anonim válasza:
ez annyira tipikus. beképzeled magadnak hogy bejössz neki, de lusta vagy bármit is tenni, inkább epedsz, meg kipakolod a melled, aztán majd jön a sírdogálás hogy csak szexre kellettem meg házinyúlra többet sose.
16/18 A kérdező kommentje:
ez butaság,pont csak szex kellett volns nem más
2014. febr. 27. 22:55
17/18 anonim válasza:
hameg csak szex kell miért pont ő? millió másik férfit találsz aki 2 percen belül ágybabújik veled.
18/18 A kérdező kommentje:
csak mert tetszik és kész
2014. márc. 3. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!