Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívnátok fel magatokra a figyelmet ha tetszik valaki akivel csak köszönőviszonyban vagytok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok,semmiképen nem akarom én elhívni2013. szept. 15. 15:04
1/18 anonim válasza:
Pedig ez az egyetlen megoldás, ha kinyitod a szádat és utalsz neki arra amikor összefuttok, van-e kedve sétálni egyet?
2/18 A kérdező kommentje:
nem jó ötlet..munkahely
2013. szept. 15. 15:06
3/18 anonim válasza:
"A főnök azt mondta neked és nekem túlóráznunk kell együtt."
4/18 A kérdező kommentje:
ez cuki :)
de nem egy osztályon vagyunk sajna :(
2013. szept. 15. 15:10
5/18 anonim válasza:
Ha neked kell felhívni magadra a figyelmet, az már régen rossz.
HA bejönnél neki, magától is észrevenne.
6/18 A kérdező kommentje:
miért is rossz az?észrevett csak az a baj hogy nem tudom hogyan kell olyan jelzéseket adni hogy el is hívjon :)
2013. szept. 15. 16:05
7/18 A kérdező kommentje:
dede szoktunk találkozni kb mindennap egyszer.kétszer dumáltunk valamiről .Fb on nem akarom bejelölni maradi vagyok
2013. szept. 17. 23:11
8/18 anonim válasza:
Szianemtudodvéletlenülhogykellgauszeloszlásregressziótilleszteniexcelben?
10/18 anonim válasza:
mosolyogj ahogy meglátod, néz hosszan a szemébe, érints meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!