Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 vagyok, a fiú 26. Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy járunk?
Figyelt kérdés
Vagyis még nem járunk, de nagyon jól kijövünk egymással, már pár hónapja mindennap órákat beszélünk neten. Nemsokára találkozni szeretnénk. Rendes fiú, még egyetemre jár, orvosira.2013. szept. 15. 11:13
1/5 PureNameless válasza:
Hát mond meg hogy marhára tetszik a srác stb.. A szüleid úgy is ellenezni fogják, de tarts ki mellette ha tényleg annyira érzed a dolgot.
2/5 anonim válasza:
Anno én úgy mondtam el, hogy először apunak (mert vele lehetett megbeszélni ilyen dolgokat)...hogy apu, megismertem valakit nagyon jól elvagyunk a többit levágta. Ő felvázolta anyunak, és utána Neki is elmondtam (Ő nehezebb eset...). És ennyi volt.
Akkor én szintén 17 voltam, a párom 26 ;)
3/5 anonim válasza:
Hát 17 évesen már nem vagy éppen gyerek, úgyhogy az ellen nem kellene kifogásuk legyen, ha van valakid. Azonban ha még nem találkoztatok, akkor a helyedben én még nem mondanék semmit otthon, pláne nem azt hogy jársz vele... Ezen biztos kiakadnának, mert "alig ismered". Inkább azt mondd, hogy van egy fiú, akivel sokat beszélgettél és szimpatikus ezért találkoznál vele személyesen is, és azért te is jobban jársz ha randizol néhányszor vele. Teljesen más a neten beszélgetni vagy valóban együtt lenni valakivel, ne legyenek illúzióid.
5/5 anonim válasza:
szerintem csak a tali után mond el.
nagyon várod már hogy találkozzatok igaz?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!