Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok harmadik esélyt valakinek, aki nagyon megbántott titeket?
Ez nagyban függ attól hogy mivel bántott meg !!!
írd le hogy mivel bántott meg.
Mi a volt pasimmal 3x szakítottunk, és háromszor békültünk ki(akkor is én "könyörögtem" vissza magam kétszer, és egyszer ő kért bocsánatot) ameddig nem szakítottunk véglegesen. Most így visszagondolva, még a második esélyt se kellett volna megadni neki, az első nagyobb veszekedéssel dobnom kellett volna, ehelyett 1 éven keresztül szinte minden nap összevesztem vele valami nagy hülyeségen, azért, mert mindig csak neki lehetett igaza, amikor igazából nekem volt...
Amúgy pedig, a válaszom: nem! Ha már a második esélyét is elrontja, akkor minek harmadik? azt is elrontja... Nem érdemli meg, keress normálisabbat, aki nem bánt meg... néhány hónap múlva még azon is röhögni fogsz, hogy a második esélyt megadtad neki...
Nem. Még másodikat sem, nem hogy harmadikat!
Aki tetű volt, az tetű is marad; mindegy, milyen szépen mosolyog rád és könyörög, hogy fogadd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!