Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy egyre könnyebb a pártalálás? Mintha nagyobb hajlandóságot mutatnának az emberek arra, hogy legyen valakijük. Csak én látom így?
Én nem állítanám, hogy könnyű volt. De több a lehetőség.
5 évig vergődtem, randiztam, próbáltam normális kapcsolatot felépíteni, de többen csak azt akarták....aztán már olyan is volt, hogy én nem bírtam a magányt, és ez rávett 2szer is 1 éjszakás kalandra.
Végül 24 éves korom elején ismerkedtem meg a férjemmel. 25 voltam amikor összeházasodtunk.
Ha ezt nézem, én még szerencsés vagyok, mert van aki már majd 30 éves, és még mindig nem találta meg a boldogságát.:(
Ismerősöm is járt így. Csak pár hónappal idősebb nálam. majdnem 6 évet pocsékolt el egy olyan pasi mellett aki ígérgetett esküvőt, gyereket , mindent, de ez idő alatt még összeköltözni se volt hajlandó a csajjal. Később kiderült, hogy meg is csalta, ezért szakítottak. És most itt van már több mint 1 éve egyedül. 28 éves lesz, és kezdhet mindent előröl. Ismerkedést, kapcsolatot felépíteni....stb...pedig 29 évesen már gyereket akart szülni.
Én alapvetően félénk típus voltam mindig is, ezért is kezdtem későn a pasizást. (19).
Szóval az én szemszögemből még mindig pozitív a dolog.
Viszont több a lehetőség is. Ezért könnyebb. Én is ennek köszönhetem. (internet)
A férjem pl 2 hét párkeresős időszak után ismert meg engem, előtte nem volt másik kapcsolata.(fiatalabb nálam) Szóval az első párkapcsolatából házasság lett. Ő még szerencsésebb mint én:D
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!