Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni arra, hogy ti most "jártok"?
Figyelt kérdés
Ezt így egyszercsak külön megbeszélitek? Hogy akkor most jártok? Vagy ha első randik puszi/csók megtörténik, akkor ez már betudható annak?2013. szept. 14. 23:12
2/5 anonim válasza:
Van mikor azt sem lehet tudni, hogy már nem jártok.
A rendszerességből lehet tudni, ha rendszeresen találkoztok.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tök mind1 minek hívod, nem kell felcímkézni a dolgokat, csak jól érezni magadat, úgy, hogy másoknak azzal ne árts.
4/5 anonim válasza:
Ezt én sem tudtam soha eldönteni, egyik fiúmnál sem. Főleg mivel a legtöbb kapcsolatom elég rövid életű volt... Hát, én egyszerűen csak rákérdeztem, és ennyi.
5/5 anonim válasza:
Én többnyire rákérdeztem. Bár volt olyan aki még több randi és szex után is azt mondta hogy majd alakul.... hát kösz de nem leszek senki k.vája. úgyhogy inkább léptem.
Pl amikor a férjemmel volt az első randink, volt ölelés puszi, csókok is, de akkorra már annyian vágtak át, és mondták a szemembe azt hogy oké együtt vagyunk, de másnap már jött az sms hogy de mégse... hogy nem akartam ezen agyalni és kombinálni.
Így a randin megbeszéltük többek között, hogy msnen beszélünk. Ott rákérdeztem hogy mit szeretne, mit gondol, egy pár vagyunk e. És azt mondta határozottan igen.
Már majdnem 2 éve házasok vagyunk.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!