Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rajtakaptam a férjemet maszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a férjemet maszti közben, ez mit jelent a férfiaknál?

Figyelt kérdés
7 éve élünk együtt, nagyon szeretjük egymást csak született 6 hónapja egy kisbabánk és kevesebb idő jut a szexre. Egy szobában alszik velünk, így elég nehéz megoldani, megvárni míg elalszik, kiosonni..., arról nem is beszélve, hogy hulla vagyok, mert hajnalban kel és nem tudom magam kialudni. A férjem is sokat túlórázik, ő is fáradt. Tegnap este szeretkezni akart, de kómás voltam, félig már aludtam és azt mondtam majd holnap. Most reggel amikor ment dolgozni / ő azt hitte alszom / kijöttem a szobából és láttam, hogy egy netes kisvideóra maszturbál. Életem legkellemetlenebb élménye volt és szerintem neki is. Nem csesztem le, csak annyit mondtam, hogy miért nem szól, ha ilyen gondja van és, hogy biztosan már nem szeret, ezért csinálja. Ő azt mondta szeret, de nem akarok vele szexelni és inkább ez, minthogy nője legyen..., felöltözött és elment. Mit kel ilyenkor csinálni, hogyan kell lereagálni? Lehet, hogy nem szeret? Csináljak úgy, mintha nem történt volna semmi sem?
2008. júl. 3. 05:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is a legjobbat tette, amit ebben a helyzetben tehetett.

Te pedig - ha szereted - elgondolkozol, hogy mit tehetnél érte. Ha a (rendes) szexet nem szeretnéd, akkor is pl. kedveskedhetsz neki... vagy adj egy kis tejet, ha a baba hagy. Ezeket biztos értékelni fogja.

2008. júl. 3. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok és mégis szoktam önkielégíteni,pedig 6 éve van pasim! Gondolj arra h te is biztos szoktál néha vagy ha nem,akkor itt az ideje elkezdeni! :) ez nem rontja le a normál szexet. Bár mondjuk ha a pasim más meztelen nő képeire izgulna fel,az szerul sene,de ha csak magában önkielégit,kép,video nélkül,az nem esik rosszul...
2008. júl. 3. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
szarul esne,bocs,elirtam
2008. júl. 3. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"mondjuk ha a pasim más meztelen nő képeire izgulna fel,az szerul sene,de ha csak magában önkielégit,kép,video nélkül,az nem esik rosszul..."

A képek, videók sehol nincsenek a képzelőerőhöz képest! Ha te azt tudnád mire gondol közben a pasid még szarabbul esne!

2008. júl. 3. 12:46
 15/20 anonim válasza:
100%

Én férfi vagyok, és ez nálunk is lejátszódott az első gyereknél.

Aztán a feleségem rákapott a "besegítésre" :)

Hogy mit csinálj? Kapd el a fürdőszobában, elégítsd ki, majd mosolyogva kérdezd meg: Igy már el tudsz aludni?

Értékelni fogja hidd el.

2008. júl. 3. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Sszia, hát érdekes, van ilyen :) Nem tudom, szerintem én mindenképpen megpróbálnék innentől a jövőre koncentrálni, mégis összehozni egy romantikus estét. Mondjuk kérd meg az egyik barátnődet, hogy vállaljon be egy estét, éjszakát :) Bármit. Lepd meg.

Szerintem ez még a jobbik eset, h tényleg ezt választja, és nem egy szeretőt.. Ne aggódj emiatt, talán normális, h neki is hiányzik.

Próbálkozzatok, előbb-utóbb a kicsi is nagyobb lesz, meg minden! Sok sikert!

2008. júl. 3. 20:17
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
6 hónapos baba alhatna másik szobában is már, és akkor nem zavarjátok.
2008. júl. 7. 08:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerntem ilyenekkel egyáltalán nem szabad viccelődni, mert még a végén valami rossz is kisülhet belőle (sértődés). Inkább méllyen halgatni róla. Egyébként a férfiaknál természetes a maszturbáció ha éppen nem ér rá a párjuk már egy jó ideje, mert az ondót időközönkánt mindíg üríteni kell. Ez olyan mint a vizelet és a hugyhólyag, egyszer megterítődik a tartáj és akkor elmegy magától az álmába. Férfi voltam.
2008. júl. 21. 06:53
 19/20 anonim válasza:
29%
Én ugy kaptam rajta a férjemet hogy vasárnapi ebéd közben elvonult a laptoppal a vécére.Feltünt, hogy jó ideje bent van ezért benéztem a kulcslyukon, mert az hittem csak játszik, és akkor láttam, hogy mit csinál a gyereket meg körülöttem szaladgáltak.Hozzáteszem, hogy egy hete nincs köztünk szex mert azt mobdja ideges a házfelujitás miatt.szerintetek ez normális.Szerintem nem.
2008. nov. 24. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nagy ügy, egy férfinak sokkal nagyobb a szexuális vágya, mint egy nőnek. Magamból kiindulva néha egy nap többször is felizgulok és akkor nem fogok mondjuk estig várni, amikor szeretkezhetek, hanem gyorsan lerendezem, mert szar dolog egész nap felizgulva lenni.
2009. máj. 3. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!