Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit illik ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: ez lesz az első találkozásom azzal akivel összejöttem neten és az ő meg az én családom is velünk jön a találkára(nem részletezném jobban), mit illik ilyenkor egy család előtt csinálni?
2013. szept. 13. 23:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem vallás,igazából az állatkertben lesz egy program és oda megyünk
2013. szept. 13. 23:38
 12/21 anonim ***** válasza:

lol, szülőkkel. :D eléggé kellemetlenül érezném magam...

beszéljetek az időjárásról :DDD

2013. szept. 13. 23:41
 13/21 A kérdező kommentje:
xd köszi, erre már én is gondoltam.
2013. szept. 13. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Jó rövid az a póráz hallod-e kislány :D
2013. szept. 13. 23:42
 15/21 A kérdező kommentje:
hallom és érzem is :D, egyszerűen el se tudom hinni ez a legjobb az egészben XD
2013. szept. 13. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem lehet tőlük valahogy megszabadulni? :D

Én sose égetném ilyesmivel a lányomat...

2013. szept. 13. 23:46
 17/21 A kérdező kommentje:
nem, anyum nagyon félt
2013. szept. 13. 23:47
 18/21 anonim ***** válasza:

De ennyire?

Rengeteg fiatal lány 14-15 éves korban más városokba ingáznak középiskolába, sokan elég messze kollégiumban élnek.. ha megfelelő értékrended van, nem lesz belőled ribi...

Ha meg nem... örökre mégse tarthatnak nonstop búra alatt...

2013. szept. 13. 23:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm, hogy válaszoltál :)
2013. szept. 13. 23:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Az anyukák már csak ilyenek nagyon aggódósak tudnak lenni. De gondolom több időt fogtok együtt tölteni azért anyukád se várhatja el hogy az első randidon fogd a kezét és megkérdezd hogy anyu adhatok puszit az arcára? Az elején legyetek együtt hogy anyud is megbizonyosodhasson róla hogy rendes gyerek aztán megmondod hogy egy kicsit elsétálgattok kettesben megbeszélitek hol találkozzatok majd és kész.
2013. szept. 14. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!