Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek törölt le, ha suliban úgyis kíváncsi rám?
Bonyolult a történet. Az ex barátomról van szó, aki pár hónapja szakított velem, mert már nem szeretett bla bla bla szöveg. Pár hete, már jóval a szakítás után letörölt a netről, de a telefonszámomat továbbra sem törölte ki (sms-t kaptam tőle). Megkérdeztem miért törölt le, hiszen nem utálkozva szakítottunk egymással, a köszönőviszony megmaradt, néha még beszéltünk is neten pár szót, mikor felkeresett. Ő pedig letagadta, hogy ilyen történt volna, azt állította, hogy ő nem törölt le engem sehonnan, és hogy vegyem vissza őt. Én erre viszont már nem voltam hajlandó, mert ne nézzem már senki hülyének :). Tudom hogy kamuzik és hogy ő törölt le, és nem valami csoda történt vagy netán valami űrlény törölt le engem. Csak nem értem miért kell ezt hazudnia? Ha nem akar látni, akkor mondja meg, és megértem hogy letöröl, de ilyen pocsék kamu indokot már rég hallottam. A vicc az, hogy suliban viszont folyton kedvesen köszönget és eléggé bámul ha meglát, néha össze is nézünk. De neten nem hajlandó visszavenni. Én meg pláne nem.
Egyébként nemrégiben azt mondtam neki, hogy van valakim, és hogy ezt nem szeretném részletezni. Igazából nincs senkim, csak nem akarom, hogy folyton az legyen, hogy kerülgetjük egymást, mert nekem nem játszik most ez a se veled se nélküled dolog, ha nem kellek neki biztosan, akkor hagyjon békén. Ezen okból mondtam azt hogy van pasim. És talán ezért törölhetett le, de ez csak tipp. Viszont neki tényleg van 1 lány, aki most tetszik. Tehát ezért nem értem a reakcióját, ha ez féltékenységből lett volna, hogy minek velem foglalkozik, mikor ott a másik.
Szerintetek most akkor mi állhat a háttérben? Miért törölt le?
Arra nem gondoltál, hogy tényleg nem ő törölt, hanem egy másik csaj jutott be valahogy, és törölt ki.
Bejelentkezve felejtett gépnél nekem is előfordult, hogy törlődött valami, és nem én voltam.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!