Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolatra vágsz?

Figyelt kérdés

Én úgy szeretnék valami csajjal összejárogatni néha elmenni kajálni megnézni valamit vagy egy egyéb közös program, de nincs kedvem minden nap együtt lenni meg ide oda mászkálni állandóan meg randizgatni, fél napokat beszélgetni csetelgetni meg a franc tudja miket.

Szóval laza kapcsolatot akarok, de ez nem azt jelentené, hogy megcsalnám. Szerencsés akinek van ilyen.

2013. szept. 12. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is ilyesmit szeretnék...szexel együtt:D
2013. szept. 12. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
szexszel* tanulj meg magyarul.
2013. szept. 12. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Bár nő vagyok, de sose értettem, miért kell egy kapcsolatban egymás nyakán lógni folyamatosan. :) Töltsünk együtt x időt, de azt úgy, hogy jó legyen, kell a külön élet is. :)
2013. szept. 12. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:

# 12/13

igen, közben eszembe jutott hogy elírtam:)

2013. szept. 12. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Kb. olyanra amit leírtál, bár azért nekem kicsit több találkozás beleférne mondjuk heti 2-3 alkalom már csak a megfelelő gyakoriságú szex miatt is. De tényleg ilyen csetelés, meg órákig telefonálás meg semmilyen virtuális kapcsolattartás nem játszik nálam, akkor inkább fussunk össze csak egy órára, de azt élőben.
2013. szept. 12. 23:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Szóval ehhez olyan nő kell akinek van magánélete.
2013. szept. 12. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Én olyan kapcsolatra vágyom, ahol nem hagynak ott 2 hónap után... Ha tartom magam, az a baj, ha könnyen adom, az. Amúgy nekem is megfelel egy ilyen, nem is lenne időm minden nap találkozni/órákat csetelni.
2013. szept. 13. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Először is szeretnék találni vlkit, akit szerethetek,szerelmes lehetek belé és nem utasít el. Nem feltétlenül kéne minden nap találkozni, de közös programok legyenek, mint pl kirándulás v egyéb. Fél nap telefonon lógás nem az én szokásom.
2013. szept. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!