Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel vígasztaljátok magatokat, hogyha az az ember aki tetszik kapcsolatban van?
Magamat nem vigasztalom semmivel.
Egyszer voltam így, hogy a srác kapcsolatban volt, de láttam rajta is elsőre, hogy ugyanazt érzi, mint én, és tudtam, hogy dobni fogja a csajt és engem akar majd.
És így is lett. Szóval a vigasztalásra nem nekem van szükségem.
Ha pedig nem láttam volna ezt rajta, hogy akar engem, akkor se kell vigasztalás, mivel akkor se jönnék be neki, ha egyedül lenne, szóval lényegtelen, hogy van-e valakije vagy nincs.
22L
Hát szerintem is az van, hogyha nem jövünk be neki, akkor tökmindegy, hogy van e barátnõje vagy nincs.
Ha meg bejövünk neki és úgy van kapcsolata, akkor az szerintem nem túl egyenes ember, a másikat, vagy adott esetben mindkettõt csak hülyíti.
Sajna most én is egy ilyen helyzetben vagyok, mégis szeretem, bármennyire is tudom, hogy nagy szemétség tõle, hogy állandóan flörtöl velem, miközben barátnõje van.
Ugyanakkor pedig az se megoldás, hogy valaki egy kapcsolat útjába álljon.
Az utolsó válaszolónak
nincs bűntudatod, hogy egy pár miattad ment szét?
nekem tuti az lenne. :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!