Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kívánom a szexet? F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet? F

Figyelt kérdés

Az iskola elkezdése óta egyszerűen nem kívánom a szexet egyáltalán. Hozzá kell tennem, hogy a korábbi évekhez képest most tényleg van rajtam nyomás, mert ezek a jegyek már beszámítanak a továbbtanulásba. Szóval idén komolyan veszem, míg régebben jó volt a kettes is... Most pedig haza érek (későn), eszek, és napi 4-5 órát tanulok, így összesen 1 szabad órám marad, mikor azt csinálok amit szeretnék. A régi éjfélekig fennmaradás helyett most imádkozom, hogy 8-kor ágyba tudjak kerülni, hogy másnap legyen erőm tanulni. Mint látjátok ez most sem sikerül.

Korábban akár napi 3-szor is szexeltünk a barátnőmmel, manapság viszont egyáltalán nem kívánom - sem a barátnőmet, sem a szexet. Sőt, igazából kicsit furcsa dolognak is tartom - pedig visszagondolva, nem sok perverzebb és szexuálisan aktívabb lény létezhet, mint egy 17 éves gimnazista fiú. :) Eddig azt mondtam neki, hogy annyira fáradt vagyok, hogy egyszerűen nincs erőm hozzá... de igazából kedvem sem, és fogalmam sincs miért.

Sidenote: az iskolakezdéssel egybeesett a búzacsíra olaj kapszulák (étrend-kiegészítő, vashiányom van) szedése is. Fogalmam sincs, hogy van-e valamilyen potenciára vonatkozó hatása, csak gondoltam leírom, hátha (mellesleg, mióta ezt tapasztalom, azóta nem szedem, de nem javul a helyzet, sőt).

18/F

2013. szept. 12. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sem kívánom annyira,de nálam azért jobb a helyzet. :D

Megértelek.Sok esetben napi 8 óra,fakt,táncpróba szalagavatóra,emellett sport...

Szerintem őszintén beszélj erről a barátnőddel!:)

18/L

2013. szept. 12. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
én kettes voltam mindenből mégis fősulis vok:F
2013. szept. 12. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Orvosira nem elég a kettes. :)
2013. szept. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!