Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom a szexet? F
Az iskola elkezdése óta egyszerűen nem kívánom a szexet egyáltalán. Hozzá kell tennem, hogy a korábbi évekhez képest most tényleg van rajtam nyomás, mert ezek a jegyek már beszámítanak a továbbtanulásba. Szóval idén komolyan veszem, míg régebben jó volt a kettes is... Most pedig haza érek (későn), eszek, és napi 4-5 órát tanulok, így összesen 1 szabad órám marad, mikor azt csinálok amit szeretnék. A régi éjfélekig fennmaradás helyett most imádkozom, hogy 8-kor ágyba tudjak kerülni, hogy másnap legyen erőm tanulni. Mint látjátok ez most sem sikerül.
Korábban akár napi 3-szor is szexeltünk a barátnőmmel, manapság viszont egyáltalán nem kívánom - sem a barátnőmet, sem a szexet. Sőt, igazából kicsit furcsa dolognak is tartom - pedig visszagondolva, nem sok perverzebb és szexuálisan aktívabb lény létezhet, mint egy 17 éves gimnazista fiú. :) Eddig azt mondtam neki, hogy annyira fáradt vagyok, hogy egyszerűen nincs erőm hozzá... de igazából kedvem sem, és fogalmam sincs miért.
Sidenote: az iskolakezdéssel egybeesett a búzacsíra olaj kapszulák (étrend-kiegészítő, vashiányom van) szedése is. Fogalmam sincs, hogy van-e valamilyen potenciára vonatkozó hatása, csak gondoltam leírom, hátha (mellesleg, mióta ezt tapasztalom, azóta nem szedem, de nem javul a helyzet, sőt).
18/F
Én sem kívánom annyira,de nálam azért jobb a helyzet. :D
Megértelek.Sok esetben napi 8 óra,fakt,táncpróba szalagavatóra,emellett sport...
Szerintem őszintén beszélj erről a barátnőddel!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!