Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális aki 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális aki 13 évesen a barátjánál alszik?

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam aki azzal henceg hogy már aludt a barátjánál.Hát hogy is mondjam ő a k*rvák közé tartozik, szóval egy kicsit el van szállva magától.De szerintetek ez normális, mármint hogy egy 13 éves együtt alszik a barátjával?És mi a véleményetek erről?
2009. nov. 3. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem normális, de a mai világban már semmit sem lehet tudni.
2009. nov. 3. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a mai fiatalságban kevesen maradtunk normálisak..sőt kevés normális maradt(magamat most nem veszem bele, de 17vok bnőm16 és nem aludtunk még együtt).

Eza divat.. Kúrasd meg magad vmi vagány vasalthajú csávóval és kemény vagy. Ez van :(

2009. nov. 3. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
ha lett volna 13 évesen szerelmem és egy lehetőség hogy vele aludjak biztos nem hagyom ki... és az is biztos hogy nem teszem fel internetre hogy ezen csámcsogjon a nép... MAGÁNÜGY!
2009. nov. 6. 18:38
 14/21 A kérdező kommentje:

ő se tartja tiszteletben az én magányügyemet akkor én sem az övét!!ennyi

am köszi azoknak akik normális választ írtak

2009. nov. 6. 18:58
 15/21 A kérdező kommentje:
mármint normális válasz alatt azt értem hogy a véleményüket írták a kérdésről és nem okítást
2009. nov. 6. 19:00
 16/21 anonim válasza:

Én nem vagyok képes ezt megérteni,hogy ez a mostani korosztály mit képzel egyáltalán?A lányok pl. nagyoknak akarnak látszani,meg menőznek... Szóval szánalom és sajnálatos...Magam is ebbe a mostani korosztályba tartozom,de szerncsére nem ebbe a kategóriába.. : /

12/f

2009. nov. 6. 19:04
 17/21 anonim ***** válasza:

"15 évesek seggbe b*szák egymást..."-Fanka-

de itt egy 13!!éves kislányról van szó!!!ilyen idősen babázni, meg játszani kell(ene) nem fiúzni!!!hova fajul ez a világ?? és nekem ne modnja senki, hogy igen mert 13 évesen aztán tudja az a kisgyerek hogy mi az a szerelem..azt se tudja mi az élet..ennyi idősen tanuljon,meg legyen otthon anyuval apuval, bőven ráér arra, hogy szerelemes legyen, meg hogy a pasijával legyen..kérdem én? milyen szülei vannak?

szégyen komolyan, hogy gyerekek..és áhh..mindegy

2009. nov. 6. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Én már erre nem is mondok inkább semmit... elbaszott, rosszulnevelt korosztály, az ilyenek szüleit sújtanám le szívlapáttal.

23 L

2009. nov. 6. 19:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem még 13évesen nagyon nem normális dolog. Én még most se teszem meg!

F17

2009. nov. 6. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem... ez nem normális:S még kislány..
2009. nov. 6. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!