Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális aki 13 évesen a barátjánál alszik?
Az a baj, hogy a mai fiatalságban kevesen maradtunk normálisak..sőt kevés normális maradt(magamat most nem veszem bele, de 17vok bnőm16 és nem aludtunk még együtt).
Eza divat.. Kúrasd meg magad vmi vagány vasalthajú csávóval és kemény vagy. Ez van :(
ő se tartja tiszteletben az én magányügyemet akkor én sem az övét!!ennyi
am köszi azoknak akik normális választ írtak
Én nem vagyok képes ezt megérteni,hogy ez a mostani korosztály mit képzel egyáltalán?A lányok pl. nagyoknak akarnak látszani,meg menőznek... Szóval szánalom és sajnálatos...Magam is ebbe a mostani korosztályba tartozom,de szerncsére nem ebbe a kategóriába.. : /
12/f
"15 évesek seggbe b*szák egymást..."-Fanka-
de itt egy 13!!éves kislányról van szó!!!ilyen idősen babázni, meg játszani kell(ene) nem fiúzni!!!hova fajul ez a világ?? és nekem ne modnja senki, hogy igen mert 13 évesen aztán tudja az a kisgyerek hogy mi az a szerelem..azt se tudja mi az élet..ennyi idősen tanuljon,meg legyen otthon anyuval apuval, bőven ráér arra, hogy szerelemes legyen, meg hogy a pasijával legyen..kérdem én? milyen szülei vannak?
szégyen komolyan, hogy gyerekek..és áhh..mindegy
Én már erre nem is mondok inkább semmit... elbaszott, rosszulnevelt korosztály, az ilyenek szüleit sújtanám le szívlapáttal.
23 L
Szerintem még 13évesen nagyon nem normális dolog. Én még most se teszem meg!
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!