Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek az egyszerű nők?
A tv-kben mindenütt, akár szappanoperákban is, kirakat babákat, kitömött mellű nőket, modelleket mutogatnak.
A felnőtt filmekben is ugyanilyen tetovált, kitömött mellű nők vannak. (Ez engem nem vonzz).
Társkereső oldalakon is topmodell félék, és óriás mellű nők vannak.
Valamint a mostani filmekben is, amiket a mozikban vetítenek mind toppmodell kinézetű, tetovált, és feltöltött mellűek vannak.
Ilyen nők "veszik át a hatalmat" a férfiak felett a való életben is? Mert engem az ilyen nők nem érdekelnek. Nem vonzanak.
Meg a tükörben fényképezős fajták sem vonzanak. Csak ez a két fatja nő van a mai világban.
Minden nőt elcsábít a média! Ha ilyen nőket mutogatnak, persze, hogy a nők is rájuk akarnak hasonlítani.
Plussz izmos férfiak vannak a média másoraiban is. A nőknek is olyan kell a valóságban.
A férfiaknál is így van. Hiszen már mindenkit elcsábított a média, onnan vásárolunk, és onnan szerzünk olyan nőt, amilyenek a tv-kben vannak.
Hol vannak? Ott vannak előttetek, csak a kedves urak nem veszik észre. Hiszen ők nem kirakati babák. Egyszerűen keresztül néztek rajtuk.
Nem sminkelem magam, nem hordok miniszoknyát, nem tipegek tűsarkúban (viszont hordok magassarkút, ha úgy jön ki a lépés), szoliba csak néha járok, mert jót tesz a bőrömnek (de ezt nem mondja meg a kutya se, mert alapból nagyon fehér a bőröm és nem csokivá válás céljából járok), nincs festve a hajam, nincs piercingem, nincsenek tetoválásaim.
Ehhez még jön az, hogy évekkel néznek rendszeresen fiatalabbnak a valós koromnál. Néha egyenesen idegesít, hogy még az aranyos jelzőt is megkapom ehhez.
És mi van? Itt vagyok szinglin, mert a kutyának se kellek. Mondjuk tény, hogy nem is az a kategória vagyok, aki csettintésre szétteszi az izomagyúnak a lábát...
Biztos, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tényleg keresitek ti az egyszerű nőket?
Média?
Akkor azokat a filmeket miért nem hozod fel,ahol már pont,hogy az elhízott nőket tüntetik fel a legjobb színben?
Ja,hogy az derogálna?
Nem illene a képbe,amit alkotni próbálsz?
Ejnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!