Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom "dj" és ez miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom "dj" és ez miatt sokan már kinevetik. Ez engem is idegesit. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátom nagy dj-nek hiszi magát, közben nem az. Csunyán hangzik föleg hogy a barátnője vagyok, de azt hogy 2 zenét összevág nem nevezném dj-skedésnek. Tudom most sokan fognak szidni, de egyszerűen én se birom már elviselni hogy milyen nagy dj-nek hiszi magát(főleg hogy mennyi ilyen noname dj van a világon) a legnagyobb baj hogy a barátaimnak, minden ismerösömnek küldözgeti fbon azt hogy hallgassuk lájkolják osszák meg stb.És sokan nekem panaszkodnak.. idézem"meghallgatom a sz.ros zenéjét ha kedvem van hozzá nem kell zaklatni vele" :SS és hiába mondom neki akkor is küldözgeti a zenéit,mixeit pedig mindenki idegesire megy vele..:S

17l

2013. szept. 11. 14:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Neki is vannak ilyen cuccai..de attol még enm lesz nagy dj..:/
2013. szept. 11. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Majd leàllìtom èn a barátodat!

Jòl fejbevâgom egy cdvel!:)

Szerintem f@s. Zkalaposkodás ez az egèsz dj-skedès.

Van egy volt oszt.társam ő is "dj".Fel szokott lèpni kissebb kocsmákban falvakban de ennyi.

Nem tudom mièrt hiszi valaki,hogy remixel egy zenét szàmìtògèpen vagy jobb esetben összedob vmi fost saját zenekènt ès már dj is?

Maximum èrt egy zeneszerkesztő programhoz!:)

Ennyi.i

2013. szept. 11. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld rá valami DJ versenyre. Ha ott pofára esik talán észhez tér, főleg ha látja, a jók mit nyomnak.

Nincs a pasidban alázat. Ez is zenélés, ha sokan nem tartják annak. Ha nem vagy elég felkészült és nincs benned alázat akkor max egy nagyképű idegesítő pocs leszel, és az eredmény pont az amit a kérdező leír. Esetleg mutasd meg a barátodnak ezt a kérdést és a válaszokat. Akár linkelhet is ide egy szuper mixet, aztán meglátjuk mit kap. Tuti hogy hidegzuhany lenne.

2013. szept. 11. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Manapság már mindenki dj akar lenni, mert milyen menő az már.
2013. szept. 11. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad neki , hogy mi lenne ha elmenne egy normális dj tanfolyamra , hogy legyen papirja a szakmáról :) És ott hamar kiderül hogy antitalentum , vagy éppen hogy megtanulja. De téynleg gáz lehet ha elhiszi magárol , hogy jó közben meg nem, láttunk már ilyet éneklős tehetségkutatókon.
2013. szept. 11. 15:13
 16/16 anonim válasza:
Szia sajnálom ,hogy ez a gonnd velünk is ez volt az asszonnyal és ő intézett nekem egy bulit ahol bizonyíthattam ,de jól sikerült ,de ha nem lett volna így akkor talán abba is hagytam vílna !!!
2014. nov. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!