Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kényszerít. Mit csináljak?
Már egy ideje eggyüttvagyok a barátommal.Eddig minden rendben volt köztünk.Nagyon szeretjük egymást.Én szűz vagyok ő nem.Még az elején megmondta hogy várni fog nem akar kényszeríteni semmire és hogynem fog megcsalni.Most meg már szabájosan zsarol.Oyanokat mond hogy már régóta várja már hogy meglegyen.Meg nei az a fontos hogy mindegy hogy hol csak meglegyen.Meg hogy ha nem teszem meg akkor megcsal.Hiába mondom neki hogy nem vagyok még felkészülve rá meg nem menne a dolog de nem érti meg hogy szeretnék egy kis időt és még ő van megsértődve.Pedig csak egy kis időt kértem tőle.Arra hivatkozott hogy ő már 18 éves és hogy neki muszály hogy meglegyen de nekem igy nem megy hogy még kényszerít is megnehezíti a dolgot.Nemtudom mit csináljak.Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni meg azt sem akarom hogy megcsaljon.Kényszerből megtegyem?
17 éves lány
Ha egy ilyen fiúval lefekszel, akkor később meg fogod bánni!! Ez zsarolás. Tudod mikor adnám oda a szüzességemet egy ilyen alaknak...
Fiatal vagy még, várj addig, míg egy rendes, türelmes pasid nem lesz, aki nem fenyeget azzal, hogy megcsal téged.
1. Az én véleményem az, h egy jó kapcsolatba, az ilyen dolgoknak halál zavartalanul kéne mennie, magától, természetesen és úgy, h mindketten szép élmények közt tegyétek meg, tök mindegy, h ki szűz és ki nem! A szex fontos része a kapcsolatnak.
2. Ez a pasi valószínűleg nem szeret, 80 %, habár nem ismerem. De most komolyan, ha Te szeretsz valakit, nem segítesz neki, amiben tudsz, és törődsz vele? Ő egyiket se teszi, csak vár a tapsra, h akkor most ágyba... érzed, h ez így nem túl korrekt. Ha 18 éves és neki ez KELL, akkor járjon diszkóba, és kúrja szét az agyát minden áldott éjszaka, de akkor a kapcsolatot felejtse el, az sajnos nem azon alapszik, h NEKI mire és hány évesen van szüksége.
3. Szereted egyáltalán? Tudod egyáltalán mi az a szerelem? Nem rosszat akarok. De ha éppenséggel csak aranyos, jófej , meg helyes... Akkor add fel. Az ilyen dolgok hosszútávon nem tesznek boldoggá, de úgy igazán, rövid távon se! Lehet, h eddig azt érezted, h minden happy, de könnyen lehet, h azt hiszed , nincs más, és hogy ennek ilyennek kell lennie.. Nem, nem ilyennek kell lennie, ha szerelmes vagy, boldog vagy, ha szerelmes vagy, helyre akarod hozni a dolgokat, HA szerelmes vagy, ilyen problémák nincsenek! Ezekszerint nem szerelemről beszélünk.
Gondold csak végig a barátodat kívülállóként, és ehhez még semmiféle előítélet sem kell.
Tudom nem tartozik a kerdeshez, de ezt a sracot 2 labbal kene kirugni...ha nekem ilyent modnana a baratom az lenne az utolso mondatom hozza h "viszlat"...en is szuz vagyok, es var ram...megigerte h nem erolteti, es tenyleg nem is hozza fel...ha meg felhozodik akkor megbeszeljuk kozosen...ugy gondolom ket erett ember akik szeretik egymast ezt teszi...pedig O 18 es en is...
Ha felrekufircol a baratod NEM SZERET teged...engem csak egyszer csalna meg a baratom, utana tobbet tuti nem, tennek arrol.
Ha van annyira normalis a baratod (habar nem ugy veszem eszre) akkor mondd meg neki h meg nem vagy felkeszulve, es nem azert mert nem szereted hanem mert "csak"... meg nem vagy kesz ra...ha ezt nem erti meg es nem var hagyd a fenebe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!