Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek akkor, ha tudnátok, a párotok nagyon szeret és veletek képzeli el a jövőjét, de néha más csajokkal is flörtölne?

Figyelt kérdés

A barátom régen nagyon csajozós volt, rengeteg barátnője volt. De fél éve, amióta megismert engem, sok mindenben megváltozott, jó irányba. Tudom, hogy igazán szeret engem és én is őt, már rengetegszer beszélgettünk arról, hogy egymással szeretnénk megöregedni, és még az esküvönkről is :)

Engem csak az zavar, hogyha berúg, olyan dolgokra is képes, amik engem bántanak. Egyszer ilyen állapotban szájon puszilt 2 csajt, persze rögtön elmondta nekem, számára ez nem megcsalás, hiszen nem érdeklik azok a lányok, neki csak az hiányzik, hogy tudja, másoknak is bejön. Nagy az egója, tudom... Lefeküdni senki mással nem akar, és nem is fog, tudom. De akkoris annyira zavar, hogy más csajokkal csak azért flörtölne, mert a buliban úgy tud ja igazán jól érezni magát. Ja, és távkapcsolat, 2 hetente tali. És nagyon ritkán bulizik, mert sokat tanul, lehet, megoldható, hogy mindig együtt bulizzunk és akkor nincs baj:) És higgyétek el, tényleg nagyon nagyon szeret, olyan sokat változott a hatásomra, és tényleg úgy kimutatja, hogy szerelmes belém, eddig egy lányt sem mutatott be a szüleinek, de engem már igen, és ő is nagyon jól ismeri a családomat. Csak neki ilyen hülye felfogása van, ezt persze én nem értem. De tudom, hogy őszinte, és elmondaná, hogyha bármi is történne, egyszerűen képtelenek vagyunk egymásnak hazudni.

Az lenne még a kérdésem, hogy ti megtennétek azt az adott helyzetben, hogy megengednétek neki, hogy egy-egy buliban csak csókolózásig elmenjen egy csajjal? Szerintem olyan hálás lenne nekem, még jobban is szeretne. De ez nem ismétlődne meg. Múltkor is azt mondta, hogy miután emgcsókolta a csajt, rájött hogy csak velem tudná elképzelni az életét. Szóval bármilyen hihetetlen is, tényleg szeret, érzem, látom rajta.

2013. szept. 11. 08:16
1 2 3
 21/27 theblondie válasza:
Ha azt megengeded neki hogy csókolózásig elmenjen egy csajjal akkor legközelebb majd azt is megengeded neki, hogy a szexig elmenjen egy csajjal? Mert, hogy milyen hálás lenne?
2013. szept. 11. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy itt mindenki egy elbaszott Csernus,aki mindig mindent jobban tud. Lehet,hogy tényleg úgy van,ahogy mondja,de lehet,hogy beetette. Attól még lehetne kultúráltan is véleményt mondani, de úgy látom a sok prosztó paraszt elfelejti,hogy ők is voltak biztos olyan helyzetben,amikor azt akarták hinni ami nekik jó..

Gratulálok.

2013. szept. 11. 15:29
 23/27 Nem mondod :D ***** válasza:
Itt azzal van a baj, hogy kb. 20 ember próbálja felnyitni a szemét a kedves kérdezőnek, de ő annyira naiv 20 évesen, hogy nem lát a saját szemeitől...na, az ilyet nem sajnálom, ha kihasználják, aztán meg eldobják.
2013. szept. 11. 15:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kultúráltan adtunk véleményt.
2013. szept. 11. 15:33
 25/27 anonim ***** válasza:

"ők is voltak biztos olyan helyzetben,amikor azt akarták hinni ami nekik jó.. "

Igen, én voltam olyan helyzetben, ezért tudom, hogy ilyenkor őszinte emberekre van szükség, akik legalább megpróbálják felnyitni a szemem, nem pedig bólogató Jánosokra. Nem parasztság, ha az ember inkább megpróbál segíteni, mint még jobban beleringatja a másikat a számára is káros tévképzetekbe.

Ettől függetlenül az életéről mindenki maga dönt. De ne hibáztasd az embereket, amiért egy ilyen kérdésre nem kegyes hazugságokkal válaszolnak.

2013. szept. 11. 17:28
 26/27 anonim ***** válasza:

"Múltkor is azt mondta, hogy miután emgcsókolta a csajt, rájött hogy csak velem tudná elképzelni az életét"..." tényleg úgy kimutatja, hogy szerelmes belém, eddig egy lányt sem mutatott be a szüleinek"

Kb.: "Drágám, tegnap, miután lesz..ptam a szomszédot, rájöttem, hogy csak veled tudnám elképzelni az életem. Ugye örülsz, hogy ilyen nagyon szeretlek? Őt még csak a szüleimnek sem mutattam be."

Én elhiszem, hogy nagyon szerelmes vagy és ilyenkor az ember hajlamos mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látni, de tényleg nagyon rózsaszín ez a szemüveg. :)

2013. szept. 11. 17:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, pont ilyenkor van szükség a kemény odamondásokra! Nekem igy is 3évet elvett az exem az életemből,mire rájöttem h mekkora gáz :S
2013. szept. 11. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!