Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek akkor, ha tudnátok, a párotok nagyon szeret és veletek képzeli el a jövőjét, de néha más csajokkal is flörtölne?

Figyelt kérdés

A barátom régen nagyon csajozós volt, rengeteg barátnője volt. De fél éve, amióta megismert engem, sok mindenben megváltozott, jó irányba. Tudom, hogy igazán szeret engem és én is őt, már rengetegszer beszélgettünk arról, hogy egymással szeretnénk megöregedni, és még az esküvönkről is :)

Engem csak az zavar, hogyha berúg, olyan dolgokra is képes, amik engem bántanak. Egyszer ilyen állapotban szájon puszilt 2 csajt, persze rögtön elmondta nekem, számára ez nem megcsalás, hiszen nem érdeklik azok a lányok, neki csak az hiányzik, hogy tudja, másoknak is bejön. Nagy az egója, tudom... Lefeküdni senki mással nem akar, és nem is fog, tudom. De akkoris annyira zavar, hogy más csajokkal csak azért flörtölne, mert a buliban úgy tud ja igazán jól érezni magát. Ja, és távkapcsolat, 2 hetente tali. És nagyon ritkán bulizik, mert sokat tanul, lehet, megoldható, hogy mindig együtt bulizzunk és akkor nincs baj:) És higgyétek el, tényleg nagyon nagyon szeret, olyan sokat változott a hatásomra, és tényleg úgy kimutatja, hogy szerelmes belém, eddig egy lányt sem mutatott be a szüleinek, de engem már igen, és ő is nagyon jól ismeri a családomat. Csak neki ilyen hülye felfogása van, ezt persze én nem értem. De tudom, hogy őszinte, és elmondaná, hogyha bármi is történne, egyszerűen képtelenek vagyunk egymásnak hazudni.

Az lenne még a kérdésem, hogy ti megtennétek azt az adott helyzetben, hogy megengednétek neki, hogy egy-egy buliban csak csókolózásig elmenjen egy csajjal? Szerintem olyan hálás lenne nekem, még jobban is szeretne. De ez nem ismétlődne meg. Múltkor is azt mondta, hogy miután emgcsókolta a csajt, rájött hogy csak velem tudná elképzelni az életét. Szóval bármilyen hihetetlen is, tényleg szeret, érzem, látom rajta.

2013. szept. 11. 08:16
1 2 3
 11/27 AeonFLUX ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. szept. 11. 09:18
 12/27 zoliba' ***** válasza:
ugyanmár királylány. Ha nem lettél volna ott, 2en szopták volna a farkát.. Ébredj már fel. Attól,h te hiszel neki,ezt ne erőltesd ránk. Buta,naív p1csa vagy. Meg is érdemled.
2013. szept. 11. 09:19
 13/27 A kérdező kommentje:

20 évesek vagyunk mindketten.

És nem, nem feküdne le mással.

és nem voltam ott, amikor megpuszilta a 2 csajt, gólyatáborban volt.

2013. szept. 11. 09:26
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Jajaj... És mit csinál a többi 12-13 napban amég nem látod? Azonkívül h csajokkal smárol részegen, s közben arra gondol mennyire szeret...

Nem akarlak bántani, de tényleg egy nagyon naív kislánynak tűnsz, aki bármit elhisz...

2013. szept. 11. 09:37
 15/27 Nem mondod :D ***** válasza:
100%
Atyaég....20 évesen ennyi az eszed? Hát szerintem meg is érdemled, hogy megcsaljon és aztán szépen otthagyjon. Tudod, ha valaki megcsókol mást(tökmindegy, hogy milyen okból) az NEM SZERETI A PÁRJÁT. Fél éve szívat téged, komolyan nem untad már meg? Szerinted mindent el is mond neked? Ó, menj már, ennyire naiv nem lehetsz 20 évesen. Gondolom ő az első barátod, s ezért ha megdugja a fél várost azzal az indokkal, hogy be akarta bizonyítani, hogy te vagy a legjobb az ágyban, azt is elnézed neki a hülye fejeddel. Tanuld meg, kutyából szalonna nem lesz. Lehet, hogy megváltozott, de hidd el nekem, ez a változás nem lesz tartós...pláne, hogy már más csajokkal flörtölget. Ugyan biza hol élsz te, a Marson? A vak is látja, hogy kihasznál téged. Az alkohol és a részegség semmire nem mentség. Remélem, hogy ez a kérdés kamu, mert ha nem, akkor el kell ássam magam az ilyen hülye nőtársaim miatt!
2013. szept. 11. 09:45
 16/27 AeonFLUX ***** válasza:
100%
20 éves???? Kisanyám, te olyan sokat fogsz még szenvedni a butaságod és naivságod miatt, hogy szabályosan vért fogsz izzadni. Meglátod, hogy nekünk lesz igazunk, mert mi tisztàbban látjuk a dolgokat és nem a cukormázas rózsaszínköd beszél bekőlünk.
2013. szept. 11. 10:25
 17/27 anonim ***** válasza:

HÜLYE VAGY. És ne, ne engedd meg neki! "Jaaaj olyan hálás lenne" HÜLYE VAGY. Hamarosan ki fog derülni, hogy nem veled képzeli el az életét, csak téged jól be tud etetni, és még azt is elnézed ha más szájába dugja a nyelvét nagy rendszerességgel! Még egy ilyen hiszékeny lány nincsen! Még jó, hogy kamuzik neked!

Majd jól megd..g pár csajt, aztán gyorsan rohan hozzád, hogy megbánta, és rájött hogy veled képzeli el az életét...

Ha annyira szeret, miért nem tud a s..ggén maradni?

2013. szept. 11. 10:27
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha bevallott pár csókot akkor volt ott több is.

30/f

2013. szept. 11. 10:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne is hallgass a csipkelődő beszólásokra.Nem vagy te buta , csak szerelmes.Viszont a srác szeret téged , de hogy nem szerelmes beléd az tuti.Mivel én is most élem át újra hosszú évek után az igazi szerelmet , tudom miről beszélek.Valószínűleg nem ő a világ legszebb nője , mégsem vonz egyetlen más nő sem.Még az ártatlan flört sem.Mert nem érdekel más csak ő.
2013. szept. 11. 11:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Az én férjem is elég sokat csajozott előttem, mégsem flörtöl senkivel, mióta én vagyok neki. Ha ezt tenné, nem lenne a férjem. Ilyen nem elfogadható egy komoly kapcsolatban, legalábbis nekem. Nagyon naiv vagy.
2013. szept. 11. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!