Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kialakulhat szerelem úgy, hogy még nem találkoztunk élőben, de 4 hónapja beszélgetünk, Skypolunk, teljesen megismertük egymást, nincsenek titkok, együtt sírunk, nevetünk, egymásnak valónak érezzük magunkat?

Figyelt kérdés
Mintha egy álom lenne... De lehetséges így a szerelem?
2013. szept. 10. 21:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen-igen, #9! Mindenféleképpen fogunk találkozni!
2013. szept. 10. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Áááá, szintén így, vagyis remélem, h részéről is.

Csak mi 3 hónapja, s nem is láttam még őt képen se, ő se engem, de hasonlóan állunk.

Remélem igen a válasz a kérdésedre. Ti is messze laktok egymástól?

2013. szept. 10. 21:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Kamu, általában önszívatás.
2013. szept. 10. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Mindannyian csalódni fogtok.
2013. szept. 10. 22:12
 15/20 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem Skypeon, csak érintés nélkül! :D

Igen, #12, nagyon messze lakunk egymástól, repülővel kell utaznunk egymáshoz! :D

Tuti nem kamu, minden érzelmünk igaz, őszinte és mély. Lelkitársak lettünk, szinte szerelmesek vagyunk egymás lelkébe! És mivel Skypeolunk, így külsőre is odavagyunk egymásért!!! 100%os!

2013. szept. 10. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kialakulhat... én simán képes vagyok így valakibe beleszeretni. Más kérdés, hogy mindig megjártam eddig :S
2013. szept. 10. 22:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Hánynom kell ettől...
2013. szept. 11. 00:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, h ennyire komolyan vetted a kérdésem, kicsit se volt szemét, olyan rendesnek látszol a válaszoddal, remélem összejön.

12-es.

2013. szept. 11. 01:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát max szimpatikus lehet, de szerelem? Anélkül, hogy átölelnéd, megcsókolnád? Hallanád a hangját, belenéznél a szemébe, megfognád a kezét? Nem hiszem.

Nekem legalábbis kellettek ezek a dolgok, viszont elég volt 1 randi ahhoz hogy egymásba szeressünk a férjemmel:) de kellett az, hogy személyesen legyünk együtt.

27/N

2013. szept. 11. 03:46
 20/20 Mirellus válasza:
Megkérdezhetem hogy honnan származik az illetô?:)
2013. szept. 11. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!