Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kialakulhat szerelem úgy, hogy még nem találkoztunk élőben, de 4 hónapja beszélgetünk, Skypolunk, teljesen megismertük egymást, nincsenek titkok, együtt sírunk, nevetünk, egymásnak valónak érezzük magunkat?
Áááá, szintén így, vagyis remélem, h részéről is.
Csak mi 3 hónapja, s nem is láttam még őt képen se, ő se engem, de hasonlóan állunk.
Remélem igen a válasz a kérdésedre. Ti is messze laktok egymástól?
Tudom, hogy nem Skypeon, csak érintés nélkül! :D
Igen, #12, nagyon messze lakunk egymástól, repülővel kell utaznunk egymáshoz! :D
Tuti nem kamu, minden érzelmünk igaz, őszinte és mély. Lelkitársak lettünk, szinte szerelmesek vagyunk egymás lelkébe! És mivel Skypeolunk, így külsőre is odavagyunk egymásért!!! 100%os!
Köszönöm, h ennyire komolyan vetted a kérdésem, kicsit se volt szemét, olyan rendesnek látszol a válaszoddal, remélem összejön.
12-es.
Hát max szimpatikus lehet, de szerelem? Anélkül, hogy átölelnéd, megcsókolnád? Hallanád a hangját, belenéznél a szemébe, megfognád a kezét? Nem hiszem.
Nekem legalábbis kellettek ezek a dolgok, viszont elég volt 1 randi ahhoz hogy egymásba szeressünk a férjemmel:) de kellett az, hogy személyesen legyünk együtt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!