Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? . Bővebben lent.

a többieknek semmi köze hozzá, hogy mi volt vagy mi nem volt.
ha kérdeznek, akkor mond meg, hogy egy gentleman élvez és hallgat.

Szerintem ha már nálad aludt számított szexre is.
Bár egy hát járás után nem feltétlenül ez a helyes
22/f

szerintem tök rendes tőled hogy nem fektetted le és hidd el a lány is jobban örül neki hogy így csinálod mert ilyenkor nem gondol arra hogy úristen csak azt akarta???
én is hetekig aludtam a barátomnál mikor legelőször egyáltalán benyúlt a bugyimba. és én már 18 voltam akkor. és ezt nagyon becsültem benne. hidd el te gondolkozol jól, ne vedd figyelembe a többit, éretlenek :)

A többiek bekaphatják, semmi közük nincs ahhoz, hogy Te és a barátnőd mit csináltok csukott ajtók mögött - mondjuk engem az is rohadtul sértene, hogy valaki azt mondja, hogy biztos megb.szta volna a helyemben.
Az meg, hogy a lány mit vár el, már más tészta - azt Nektek kell tudnotok, hogy mikor érkezett el az ideje a pettingnek és mikor a szexnek. Ha nem tiszta, beszéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!