Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb nő alacsonyabb férfi? Ti mit gondoltok, működhet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 16:50
11/12 anonim válasza:
Persze, működhet, ha a párt nem zavarja.
Én erről megkérdeztem a férjemet, és őt zavarná ha magasabb lennék , bár nehezen mert 190 centi. Én 175. Amúgy engem is zavarna.
Viszont van egy 175 centis barátnőm akinek a pasija 160 centi. Már 5 éve házasok, boldogok. Ilyen is lehetséges:)
27/N
12/12 anonim válasza:
Szia!
Mivel a témába vág, ezért szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy egy olyan webshop beindításán dolgozunk, ahol kifejezetten magasságnövelő férfi cipők lesznek elérhetőek. Bővebb információt a www.ciporefel.hu oldalon találhatsz.
Ha érdekel, iratkozz fel és értesülhetsz további részletekről, illetve az indulásról sem maradsz le. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!