Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot kapjon?

Figyelt kérdés
A barátom most lesz 18 éves decemberben.Akkor már 8hónapja leszünk együtt,én 16 vagyok.Milyen ajándékot kapjon(mint tárgy)meg mellé egy kis csintalanságként valami amire egész életében emlékezni fog.Kérlek adjatok ötleteket.:)
2009. nov. 3. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Csald meg vedd fel videóra és küldd el neki dvd-n. Ez egy tárgyi ajándék, ami elég csintalan és biztosan emlékezni fog rá.
2009. nov. 3. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
rotfl
2009. nov. 3. 15:31
 3/10 A kérdező kommentje:
hát én nem éppen így értettem a csintalanság szót,de azért köszönöm a válaszodat.rettentően aranyos vagy.
2009. nov. 3. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Szívesen, ha ötlet kell az 1 éves évfordulótokra is fordulj hozzám nyugodtan, arra is van egy-kettő.
2009. nov. 3. 15:41
 5/10 A kérdező kommentje:
mindig hozzád fogok.:)-.-' azért ha van valaki normális aki tud ennél jobbat,akkor örülnék neki,nemtudom mit kell ebben viccelni amikor a kérdés komoly.
2009. nov. 3. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Látod senkinek nincs jobb ötlete és te még leszóltad a szellemi képességeimet.
2009. nov. 3. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
hát, "sex sells", ahogy a norvégok mondják. :D
2009. nov. 3. 15:53
 8/10 A kérdező kommentje:
ja hogy te ilyen beszólogatós bunkó forma vagy? köszi de nem kérek belőled,nem értem,még ha vicces kérdés lenne megérteném..(Y)
2009. nov. 3. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:

mi érdekli?vagy mit szeret?mert jó ötlet lenne olyasmit ami érdekli is nem csak bólogat h jaja kössz

nem azért mondom hogy beszóljak csak hát nem esne jól neked se ha azt látnád rajta h csalódott

én már jártam így

2009. nov. 3. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, akkor félre téve az iróniát. Honnan a fenéből tudjuk mit szeret a pasid????? Ha nem tudsz valami értelmeset kitalálni az elég szánalmas, ezekszerint nem is ismered őt, mert akkor tudnád mire vágyik. Most ha én megkérdezem tőled mit vegyek a barátnőmnek annak mi értelme lenne, nem ismered az ízlését, de nekem van annyi eszem, hogy kb. 3 évnyi ajándék ötlet van a fejemben nem szorulok rá más hülyeségeire.
2009. nov. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!